Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ympäristöpäällikkö, Rajavartiolaitoksen esikunta, Teknillinen osasto, kiinteistöyksikkö

Valtio Valtimo

Rajavartiolaitos on sisäministeriön alaisuudessa toimiva ammattitaitoinen, luotettava ja yhteistyökykyinen sisäisen turvallisuuden viranomainen. Rajavartiolaitoksen ydintoiminnot ovat rajavalvonta, rajatarkastukset, rikostorjunta,
merialueen turvallisuus, kansainvälinen yhteistyö ja maanpuolustus. Rajavartiolaitoksessa on Helsingissä sijaitsevan esikunnan lisäksi kahdeksan hallintoyksikköä.

Rajavartiolaitos toimii maalla, merellä ja ilmassa, turvana kaikissa oloissa. Lisätietoja www.raja.fi.

Rajavartiolaitos hakee vuosittain avoimiin upseerin ja rajavartijan virkoihin kymmeniä uusia työntekijöitä sekä rajavalvonta- että rajatarkastustehtäviin.

Rajavartiolaitoksen upseerit koulutetaan Maanpuolustuskorkeakoulussa yhdessä puolustusvoimien upseerien
kanssa. Raja- ja merivartijoille Rajavartiolaitoksella on oma koulutusjärjestelmä.

Rajavartiolaitos tarjoaa työtä myös sadoille siviilivirkamiehille.

www.raja.fi
www.facebook.com/rajavartiolaitos
www.twitter.com/Rajavartiolaitos (@rajavartijat)
www.instagram.com/rajavartiolaitos (@rajavartiolaitos)

Rajavartiolaitos on savuton työpaikka.

Rajavartiolaitoksen virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää valtion virkamieslain (750/1994) 6 ja 8 §:ssä säädetyt valtion viran yleiset kelpoisuusvaatimukset. Lisäksi hänen tulee olla elämäntavoiltaan nuhteeton ja luotettava.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2021
Työaikamuoto: Virastotyöaika. 110:15/3 vkoa
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 15.6.2020  16:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Rajavartiolaitoksen esikunta, ,  

Viran/tehtävän kuvaus:

Rajavartiolaitoksen esikunta, teknillinen osasto hakee kiinteistöyksikköön ympäristöpäällikköä vakinaiseen tehtävään Helsinkiin.

Ympäristöpäällikkö johtaa sektoriaan ja vastaa tehtävässään:
- Rajavartiolaitoksen ympäristöjärjestelmästä ja sen kehittämisestä sekä ympäristösuunnittelusta, tuottaa ja raportoi ympäristösuojelun tilannekuvan
- ympäristötoiminnan ohjeistuksesta ja ympäristöasioiden sisäisestä koulutuksesta Rajavartiolaitoksessa
- Rajavartiolaitoksen ympäristöhankkeiden ja ympäristövastuuhenkilöiden ohjaamisesta ja vuosittaisten ympäristöohjelmien kokoamisesta ja ohjaamisesta
- velvoite- ja muun ympäristötarkkailun järjestämisestä valtakunnallisesti ja ympäristösuojelun osalta edunvalvonnasta
- vastuullaan olevan määrärahan suunnittelusta ja seurannasta ja laskujen hyväksymisestä
- siitä, että johdolla käytettävissä riittävästi tietoa ympäristösuojelusta päätöksenteon tueksi

Tämän lisäksi ympäristöpäällikkö valvoo ympäristösuojelun toimeenpanoa sekä ympäristövahinkojen jälkitoimia, toimii nimettyjen ympäristöhankkeiden projektipäällikkönä sekä vastuualueensa asiantuntijana rakennushankkeissa, osallistuu palveluryhmien ympäristötehtävien ohjaamiseen sekä toimintayksikkönsä muiden asioiden suunnitteluun ja valmisteluun. Hän pitää yhteyttä alansa sidosryhmiin, huolehtii tehtäväalueensa hankintojen valmistelusta, laskujen käsittelystä sekä materiaalikirjauksista ja nimikkeistä, toimii ympäristöasioiden valtakunnallisena yhteyshenkilönä Senaatti-kiinteistöihin ja viranomaisten suuntaan ja huolehtii vastuualueensa arkistoinnista ja dokumentoinnista.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin