Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yövalvoja

Valtio Valtimo

Valtion koulukodit ovat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen alaisia lastensuojeluyksikköjä, jotka tuottavat erikoistuneen lastensuojelun ja erityisopetuksen palveluita. Vuorelan koulukoti toimii Vihdissä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 10.8.2020, Aloitusajankohdasta sovitaan valitun henkilön kanssa. . Päättyy 31.8.2021.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus. Virkasuhteen jatkuminen on mahdollista.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. yötyö
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 26.7.2020  23:59
Virka on perustettu yksikköön.

Työpaikan tiedot: Vuorelan koulukoti, Vuorelantie 73, 03100  Nummela

Viran/tehtävän kuvaus:

Etsimme YÖVALVOJAA vaativan hoidon osastolle

Osaston tiimiin kuuluu tiiminvetäjä, 5 ohjaajaa, 2 yövalvojaa ja perhetyöntekijä. Käytettävissä ovat myös oman psykologin ja nuorisopsykiatrin palvelut.
Yövalvoja vastaa omassa työvuorossaan, että nuoren saama hoito on yksilöllisten tavoitteiden ja valtion koulukotien hoitomallin mukaista. Yövalvoja vastaa nuorten turvallisuudesta luomalla vakauttavaa ilmapiiriä ja huolehtii arjen sujumisesta oman työnkuvansa mukaisesti.

Vuorela sijaitsee Hiidenveden rannalla noin 5 kilometrin päässä Nummelan keskustasta.
Sijainnista johtuen, ajokortti on työn kannalta välttämätön.

Tarjoamme haasteellisen ja kiinnostavan työn moniammatillisessa työyhteisössä, jossa on vaikuttamisen mahdollisuus.

Lisätietoa: www.valtionkoulukodit.fi / Vuorelan koulukoti

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Yövalvojaksi valittavalta hakijalta vaaditaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai jokin muu sosiaali-ja terveysalan tutkinto.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Hyvä Erinomainen

Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Lähde: valtio.fi

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin