Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tiiminvetäjä

Valtion Koulukodit Vihti

TYÖPAIKAN ESITTELY
Valtion koulukodit ovat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen alaisia lastensuojeluyksikköjä, jotka tuottavat erikoistuneen lastensuojelun ja erityisopetuksen palveluita. Vuorelan koulukoti toimii Vihdissä.
Työpaikan tiedot: Vuorelan koulukoti Vuorelantie 73 03100 Nummela

TEHTÄVÄN KUVAUS
Etsimme henkilöä tiiminvetäjän viransijaisuuteen tyttöjen osastolle.

Osaston tiimiin kuuluu 5 ohjaajaa, 2 yövalvojaa, perhetyöntekijä sekä vapaa-ajan ohjaaja. Käytettävissä ovat myös oman psykologin ja nuorisopsykiatrin palvelut.

Tiiminvetäjän tehtäviin kuuluu yhteistyössä vastaavan ohjaajan kanssa johtaa, ohjata ja tukea osaston hoito- ja kasvatustyötä. Hän edistää hoito- ja kasvatustavoitteiden saavuttamista ja seuraa hoito- ja kasvatusprosessien toteutumista. Tiiminvetäjä vastaa osaston arjen toiminnan suunnittelusta, organisoinnista ja arvioinnista yhteistyössä muiden osaston työntekijöiden kanssa. Hänen vastuullaan on pitää huolta aikatauluista, dokumentoinnista ja tiedottamisesta.
Perehdytämme tehtävien hoitamiseen.

Tarjoamme haasteellisen ja kiinnostavan työn moniammatillisessa työyhteisössä, jossa on vaikuttamisen mahdollisuus.

Lisätietoa: www.valtionkoulukodit.fi / Vuorelan koulukotiVAATIMUKSET
Työssä tarvitaan hyviä yhteistyötaitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.
Luemme eduksi esimiestyön kokemuksen ja työkokemuksen lastensuojelussa.
Tiiminvetäjäksi valittavalta hakijalta vaaditaan ammattikorkeakoulututkinto (esim sosionomi) tai amk-tutkintoja edeltänyt opistoasteinen tutkinto.


Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Erinomainen , Kirjallinen: Erinomainen , Ymmärtäminen: Erinomainen

Palkkaus määräytyy valtion koulukotien palkkausjärjestelmään perustuvan virkaehtosopimuksen mukaisesti . Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta ja henkilökohtaisesta palkanosasta, joka määräytyy suoriutuvuuden mukaan. Lisäksi maksetaan kokemuslisää 8 ja 15 vuoden työkokemuksen perusteella (2633 e - 3299 e ). Lisänä tulevat vuorotyölisät.
Vuorelassa työntekijät osallistuvat ammatilliseen täydennyskoulutukseen, työyhteisön kehittämiseen ja eri ammattiryhmien työneuvotteluihin. Vuorelassa noudatetaan työhyvinvoinnin tukemisen periaatteita, jotka on kirjattu Varhaisen tuen toimintamalliin. Vuorelassa on säännöllinen ryhmätyönohjaus.
Vuorelalla on työterveydenhoitosopimus Mehiläisen työterveyden kanssa. Tuemme myös fyysisen kunnon ylläpitämistä, (mm. liikuntasetelit).

Viransijaisuus

2-vuorotyö
Määräaikainen (alle 12 kk).
Virka on perustettu yksikköön. Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)
ID: 33-339-2019
WWW-osoitehttp://www.valtionkoulukodit.fi
YhteystiedotAnna-Maija Kujala, Johtaja, Vuorela, 029 524 4701, anna-maija.kujala@valtionkoulukodit.fi
Minna Sihvo, Vastaava ohjaaja, 029 524 4760, minna.sihvo@valtionkoulukodit.fi
Työpaikan osoiteVuorelantie 73, 03100 NUMMELA
Työ alkaa01.10.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, Määräaikainen.
Haku päättyy25.08.2019 klo 23:59
Jätä hakemusInternet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=84ab5e01-b35c-425d-b103-ac43d36bc74b
Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: Vuorelan koulukoti Vuorelantie 73 03100 Nummela
Ilmoitus jätetty13.08.2019
Ilmoitusnumero10060646
Työnantajan viite55717

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin