Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yövalvoja

Valtion Koulukodit Vihti

TYÖPAIKAN ESITTELY
Valtion koulukodit ovat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen alaisia lastensuojeluyksikköjä, jotka tuottavat erikoistuneen lastensuojelun ja erityisopetuksen palveluita. Vuorelan koulukoti toimii Vihdissä.
Työpaikan tiedot: Vuorelan koulukoti Vuorelantie 73 03100 Nummela

TEHTÄVÄN KUVAUS
Etsimme YÖVALVOJAA vaativan hoidon osastolle

Osaston tiimiin kuuluu tiiminvetäjä, 5 ohjaajaa, 2 yövalvojaa ja perhetyöntekijä. Käytettävissä ovat myös oman psykologin ja nuorisopsykiatrin palvelut.
Yövalvoja vastaa omassa työvuorossaan, että nuoren saama hoito on yksilöllisten tavoitteiden ja valtion koulukotien hoitomallin mukaista. Yövalvoja vastaa nuorten turvallisuudesta luomalla vakauttavaa ilmapiiriä ja huolehtii arjen sujumisesta oman työnkuvansa mukaisesti.

Vuorela sijaitsee Hiidenveden rannalla noin 5 kilometrin päässä Nummelan keskustasta.
Sijainnista johtuen, ajokortti on työn kannalta välttämätön.

Tarjoamme haasteellisen ja kiinnostavan työn moniammatillisessa työyhteisössä, jossa on vaikuttamisen mahdollisuus.

Lisätietoa: www.valtionkoulukodit.fi / Vuorelan koulukotiVAATIMUKSET
Työssä tarvitaan hyviä yhteistyötaitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.
Yövalvojaksi valittavalta hakijalta vaaditaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai jokin muu sosiaali-ja terveysalan tutkinto.
Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Erinomainen , Kirjallinen: Hyvä, Ymmärtäminen: Erinomainen

Palkkaus määräytyy valtion koulukotien palkkausjärjestelmään perustuvan virkaehtosopimuksen mukaisesti . Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta ja henkilökohtaisesta palkanosasta sekä kokemuslisästä. Lisänä tulevat vuorotyölisät.
Vuorelassa työntekijät osallistuvat ammatilliseen täydennyskoulutukseen, työyhteisön kehittämiseen ja eri ammattiryhmien työneuvotteluihin. Vuorelassa noudatetaan työhyvinvoinnin tukemisen periaatteita, jotka on kirjattu Varhaisen tuen toimintamalliin. Vuorelassa on säännöllinen ryhmätyönohjaus.
Vuorelalla on työterveydenhoitosopimus Mehiläisen työterveyden kanssa. Tuemme myös fyysisen kunnon ylläpitämistä, (mm. liikuntasetelit).

Sijaisuus. Virkasuhteen jatkuminen on mahdollista. Aloitusajankohdasta sovitaan valitun henkilön kanssa.

yötyö
Määräaikainen (yli 12 kk).
Virka on perustettu yksikköön. Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)
ID: 33-295-2020
WWW-osoitehttp://www.valtionkoulukodit.fi
YhteystiedotMinna Sihvo, Vastaava ohjaaja, 029 524 4760, minna.sihvo@valtionkoulukodit.fi
Mari Rodas, Vastaava ohjaaja, 029 524 4730, mari.rodas@valtionkoulukodit.fi
Työpaikan osoite03100 NUMMELA
Työ alkaa10.08.2020, Aloitusajankohdasta sovitaan valitun hen
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Määräaikainen.
Haku päättyy26.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Vuorelan koulukoti Vuorelantie 73 03100 Nummela
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=968a44c7-b96e-45e3-9fc3-d27d9704f4a3&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10388673
Työnantajan viite68948

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin