Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjelmoija-harjoittelija

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukesk Joensuu

TYÖPAIKAN ESITTELY
Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) on merkittävä valtion yhteisten palvelujen tuottaja. Edistämme julkishallinnon toimivuutta kustannustehokkailla ja laadukkailla digitaalisilla palveluilla. Toimimme verkostona asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Meitä palkeetlaisia on noin 650 ja työskentelemme Joensuussa (päätoimipaikka), Hämeenlinnassa, Mikkelissä, Porissa ja Helsingissä. Meitä yhdistää ammattimainen asenne, palveluhenkisyys, innostus uusiin teknologioihin ja ennakkoluulottomuus toimintatapojen suhteen. Arvostamme osaamisen ja asiantuntemuksen kehittämistä sekä halua laittaa itsensä peliin. Palkeiden tehtävät ovat monipuolisia ja meillä pääset oppimaan jatkuvasti uudistuvassa, automaatiota ja robotiikkaa edistyksellisesti hyödyntävässä organisaatiossa. Palkeet on savuton työpaikka.
Työpaikan tiedot: Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus/Joensuu PL 49 (Kauppakatu 40) 80101 Joensuu

TEHTÄVÄN KUVAUS
Kiinnostaisiko sinua nähdä, minkälaista on ohjelmoijan työ valtionhallinnossa? Nyt sinulla on siihen loistava tilaisuus, sillä etsimme ohjelmoija-harjoittelijaa Palkeiden Digitalisaation edistämistiimiin Joensuuhun toteuttamaan älykkäitä automatisointeja.

Tiimimme automatisoi talous- ja henkilöstöhallinnon prosesseja sekä toteuttaa järjestelmien testausautomaatiota. Harjoittelun aikana pääset toteuttamaan monipuolisia automatisoinnin määrittely-, suunnittelu-, ohjelmointi-, kehittämis- ja ylläpitotehtäviä.

VAATIMUKSET
Olethan IT-alan yliopisto-opiskelija. Sinulla on hallussa esim: UiPath, Robot Framework tai Python välineiden/ohjelmointikielien perustaidot. Toivomme, että sinulla on perustaidot mielellään myös testausautomaatiosta, ohjelmistorobotiikasta ja tekoälystä.

Omatoimisuus ja itsenäisyys, tarkkuus ja huolellisuus, aktiivisuus ja positiivisuus, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tekemisen meininki ovat asioita, joita arvostamme ja joita toivomme sinultakin löytyvän.

Kerro hakemuksessasi, missä vaiheessa opintoja olet ja miksi toivoisit tulevasi valituksi harjoittelijan tehtävään.

Yliopistoharjoittelijat 1.350 €/kk
Tarjoamme mukavan harjoittelun ja nykyaikaiset työvälineet vireässä työyhteisössä. Palkeissa on liukuva työaika ja lounastuki sopimusravintoloissa, mikäli et saa oppilaitokselta lounasrahoitusta. Tarjoamme myös kulttuuriseteleitä ja monipuolista työhyvinvointitoimintaa. Olemme vastuullinen työnantaja, ydinasioita ovat laadukas johtaminen ja esimiestyö sekä henkilöstön mahdollisuus kehittää itseään ja työtään.

Opintoihin liittyvä harjoittelu. Tarjoamme 5 kuukauden harjoittelua huhti-syysuun väliselle ajalle toki harjoittelun ajankohta ja kesto on sovittavissa.
Määräaikainen (alle 12 kk).
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
ID: 28-1372-2019
YhteystiedotHeli Koivunen, HR-asiantuntija, 02955 62283
Työpaikan osoite80100 JOENSUU
Työ alkaa01.04.2020, Tarjoamme 5 kuukauden harjoittelua huhti
Työaikakokoaikatyö, Työaika: Päivisin.
Työn kesto6 - 12 kk, Määräaikainen.
Haku päättyy20.12.2019 klo 16:15
Jätä hakemusInternet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=649bbeb2-ce68-4fcf-a319-8fc39d368de3
Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, kirjaamo PL 49 80101 Joensuu
Ilmoitus jätetty19.11.2019
Ilmoitusnumero10170932
Työnantajan viite60256

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

18 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin