Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Osaamisen harjoittelija

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukesk Joensuu

TYÖPAIKAN ESITTELY
Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) on merkittävä valtion yhteisten palvelujen tuottaja. Edistämme julkishallinnon toimivuutta kustannustehokkailla ja laadukkailla digitaalisilla palveluilla. Toimimme verkostona asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Meitä palkeetlaisia on noin 650 ja työskentelemme Joensuussa (päätoimipaikka), Hämeenlinnassa, Mikkelissä, Porissa ja Helsingissä. Meitä yhdistää ammattimainen asenne, palveluhenkisyys, innostus uusiin teknologioihin ja ennakkoluulottomuus toimintatapojen suhteen. Arvostamme osaamisen ja asiantuntemuksen kehittämistä sekä halua laittaa itsensä peliin. Palkeiden tehtävät ovat monipuolisia ja meillä pääset oppimaan jatkuvasti uudistuvassa, automaatiota ja robotiikkaa edistyksellisesti hyödyntävässä organisaatiossa. Palkeet on savuton työpaikka.
Työpaikan tiedot: Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus/Joensuu PL 49 (Kauppakatu 40) 80101 Joensuu

TEHTÄVÄN KUVAUS
Kiinnostaisiko sinua nähdä, minkälaista Osaamisen palveluiden työ on valtionhallinnossa? Nyt sinulla on siihen hieno tilaisuus, sillä etsimme harjoittelijaa Palkeiden Osaamisen palvelut -ryhmään Joensuuhun.

Harjoittelun aikana saat hienon kokemuksen Osaamisen palveluiden tehtävistä, sillä pääset aidosti tekemään Osaava- ja koulutuspalvelumme ohje- ja koulutusmateriaaleja. Harjoittelun aikana pääset myös järjestämään erilaisten asiakas- ja Skype-koulutustilaisuuksia.

VAATIMUKSET
Olet yliopisto- tai AMK-opiskelija ja sinulla on mahdollisesti jo tehtävään soveltuvia kursseja takana päin. Hallitset hyvin Office-ohjelmat ja sinulla on hyvää teknistä osaamista eri sisällöntuotantovälineistä sekä hyvät viestintätaidot.

Omatoimisuus ja itsenäisyys, tarkkuus ja huolellisuus, aktiivisuus ja positiivisuus, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tekemisen meininki ovat asioita, joita arvostamme ja joita toivomme sinultakin löytyvän.

Kerro hakemuksessasi, missä vaiheessa opintoja olet ja miksi toivoisit tulevasi valituksi harjoittelijan tehtävään.

Yliopistoharjoittelijat 1.350 €/kk
AMK-harjoittelijat 1.000 €/kk
Tarjoamme mukavan harjoittelun ja nykyaikaiset työvälineet vireässä työyhteisössä. Palkeissa on liukuva työaika ja lounastuki sopimusravintoloissa, mikäli et saa oppilaitokselta lounasrahoitusta. Tarjoamme myös kulttuuriseteleitä ja monipuolista työhyvinvointitoimintaa. Olemme vastuullinen työnantaja, ydinasioita ovat laadukas johtaminen ja esimiestyö sekä henkilöstön mahdollisuus kehittää itseään ja työtään.

Opintoihin liittyvä harjoittelu. Tarjoamme sinulle 5 kuukauden harjoittelua tammi-helmikuusta alkaen toki harjoitteluajankohta on sovittavissa.
Määräaikainen (alle 12 kk).
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
ID: 28-1373-2019
YhteystiedotHeli Koivunen, HR-asiantuntija, 02955 62283
Työpaikan osoite80100 JOENSUU
Työ alkaa20.01.2020, Tarjoamme sinulle 5 kuukauden harjoittel
Työaikakokoaikatyö, Työaika: Päivisin.
Työn kesto6 - 12 kk, Määräaikainen.
Haku päättyy20.12.2019 klo 16:15
Jätä hakemusInternet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=273280ae-51cc-4b00-a338-1a983d87d9fc
Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, kirjaamo PL 49 80101 Joensuu
Ilmoitus jätetty19.11.2019
Ilmoitusnumero10170931
Työnantajan viite60260

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

20 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin