Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palkanlaskennan harjoittelija, Hämeenlinna

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukesk Hämeenlinna

TYÖPAIKAN ESITTELY
Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) on merkittävä valtion yhteisten palvelujen tuottaja. Edistämme julkishallinnon toimivuutta kustannustehokkailla ja laadukkailla digitaalisilla palveluilla. Toimimme verkostona asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Meitä palkeetlaisia on noin 650 ja työskentelemme Joensuussa (päätoimipaikka), Hämeenlinnassa, Mikkelissä, Porissa ja Helsingissä. Meitä yhdistää ammattimainen asenne, palveluhenkisyys, innostus uusiin teknologioihin ja ennakkoluulottomuus toimintatapojen suhteen. Arvostamme osaamisen ja asiantuntemuksen kehittämistä sekä halua laittaa itsensä peliin. Palkeiden tehtävät ovat monipuolisia ja meillä pääset oppimaan jatkuvasti uudistuvassa, automaatiota ja robotiikkaa edistyksellisesti hyödyntävässä organisaatiossa. Palkeet on savuton työpaikka.
Työpaikan tiedot: Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus/ Linnankasarmin toimipaikka PL 850 (Vanhankaupunginkatu 10) 13101 Hämeenlinna

TEHTÄVÄN KUVAUS
Kiinnostaisiko sinua nähdä, minkälaista henkilöstöpalvelun ammattilaisen työ on valtionhallinnossa? Nyt sinulla on siihen hieno tilaisuus, sillä etsimme harjoittelijoita Henkilöstöpalveluiden -ryhmään Hämeenlinnaan.

Harjoittelun aikana saat hienon kokemuksen palkanlaskennan tehtävistä, sillä pääset aidosti tekemään palvelussuhde- ja henkilötietoihin sekä vuosiloma- ja poissaolotietoihin liittyviä ylläpitotehtäviä. Voit myös tehdä palkan ja palkkioiden laskennan tai ajanhallinnan tehtäviä - saatat myös käsitellä työnantajamaksuja. Osallistut päivittäisiin asiakaspalvelutehtäviin ja pääset myös tutustumaan sovellusten ja palvelujen neuvonnan ja ylläpidon tehtäviin.

VAATIMUKSET
Olethan AMK-opiskelija ja sinulla on mahdollisesti jo tehtävään soveltuvia talous- ja henkilöstöhallinnon kursseja takana päin. Hallitsen hyvin Office-ohjelmat

Omatoimisuus ja itsenäisyys, tarkkuus ja huolellisuus, aktiivisuus ja positiivisuus, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tekemisen meininki ovat asioita, joita arvostamme ja joita toivomme sinultakin löytyvän.

Kerro hakemuksessasi, missä vaiheessa opintoja olet ja miksi toivoisit tulevasi valituksi harjoittelijan tehtävään.

AMK-harjoittelijat 1.000 €/kk
Tarjoamme mukavan harjoittelun ja nykyaikaiset työvälineet vireässä työyhteisössä. Palkeissa on liukuva työaika ja lounastuki sopimusravintoloissa, mikäli et saa oppilaitokselta lounasrahoitusta. Tarjoamme myös kulttuuriseteleitä ja monipuolista työhyvinvointitoimintaa. Olemme vastuullinen työnantaja, ydinasioita ovat laadukas johtaminen ja esimiestyö sekä henkilöstön mahdollisuus kehittää itseään ja työtään.

Opintoihin liittyvä harjoittelu. Tarjoamme 5 kuukauden harjoittelua touko-syyskuun väliselle ajalle toki harjoittelun ajankohta on sovittavissa.
Määräaikainen (alle 12 kk).
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
ID: 28-1377-2019
YhteystiedotHeli Koivunen, HR-asiantuntija, 02955 62283
Työpaikan osoite13100 HÄMEENLINNA
Työ alkaa01.05.2020, Tarjoamme 5 kuukauden harjoittelua touko
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, Määräaikainen.
Haku päättyy20.12.2019 klo 16:15
Jätä hakemusInternet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2739af14-bef7-41c2-b939-ff8cc75d84ff
Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, kirjaamo PL 49 80101 Joensuu
Ilmoitus jätetty19.11.2019
Ilmoitusnumero10170924
Työnantajan viite60268

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

21 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin