Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sovellusvastaava

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukesk Hämeenlinna

Työpaikan esittely:
Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) on merkittävä valtion yhteisten palvelujen tuottaja. Edistämme julkishallinnon toimivuutta kustannustehokkailla ja laadukkailla digitaalisilla palveluilla. Toimimme verkostona asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Meitä palkeetlaisia on noin 650 ja työskentelemme Joensuussa (päätoimipaikka), Hämeenlinnassa, Mikkelissä, Porissa ja Helsingissä. Meitä yhdistää ammattilaisuus, palveluhenkisyys, innostus uusiin teknologioihin ja ennakkoluulottomuus toimintatapojen suhteen. Arvostamme intoa oppia uutta ja tehdä yhteistyötä moniammatillisessa organisaatiossa sekä halua laittaa itsensä peliin. Tarjoamme monipuoliset tehtävät ja mahdollisuuden kehittyä jatkuvasti uudistuvassa, automaatiota ja robotiikkaa edistyksellisesti hyödyntävässä organisaatiossa. Työskentely Palkeissa avaa sinulle ikkunan koko valtionhallintoon. Palkeet on savuton työpaikka.

Työpaikan tiedot:
Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus/ Linnankasarmin toimipaikka PL 850 (Vanhankaupunginkatu 10) 13101 Hämeenlinna
Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus/Joensuu PL 49 (Kauppakatu 40) 80101 Joensuu

Tehtävän kuvaus:
Haemme vakituista sovellusvastaavaa Henkilöstöpalvelut- yksikön sovelluspalveluihin Työajanhallinnan osa-alueelle.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat:
-CGI Ajanhallinnan ja SAP CATS järjestelmien sekä eKiekun työaikaleimausten ja työaikakohdennusten tuki- ja ylläpitotehtävät sovellustuen 2-tasolla, esim. vasteaikojen seuranta, järjestelmä- ja tiedonsiirto-ongelmien selvittäminen ja viestintä, ohjaustietojen ylläpito ja muutosmäärittelyt
-asiakkaiden neuvonta, opastus ja ongelmaratkaisu
-järjestelmien muutoksenhallinta- ja kehitystehtävät, mm. testaus, versioiden käyttöönoton suunnittelu ja toteutus sekä viestintä
-järjestelmädokumentaation laadinta ja ylläpito
-CGI Ajanhallinnan, SAP CATS ja eKiekun työaikaleimausten ja työaikakohdennusten koulutuksien suunnittelu ja toteutus

Huolehdit myös siitä, että järjestelmät toimivat sujuvasti ja teet tarvittavat toimenpiteet häiriö- ja ongelmatilanteissa. Tarvittaessa teet yhteistyötä järjestelmätoimittajien ja muiden sidosryhmien kanssa sekä osallistut kehittämis- ja käyttöönottoprojekteihin.

Annat työyhteisössämme panoksesi kehittämistehtäviin sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun ja työtyytyväisyyteen. Koethan omaksesi muuttuvan ja aktiivisen työympäristön.

Vaatimukset:
-halun ja kyvyn oppia uutta sekä selvittää asioita oma-aloitteisesti
-muutosvalmiutta
-vankkaa henkilöstö- ja palkkahallinnon substanssi- ja prosessiosaamista
-oma-aloitteellisuutta, paineensietokykyä, vastuunottokykyä ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä
-hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus ja esiintymistaitoja
-näyttöjä aktiivisesta kehittämisotteesta
-halu kouluttaa ja jakaa osaamista
-soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi

Luemme eduksi CGI Ajanhallinnan ja SAP CATS, eKiekun sekä muiden henkilöstö- ja palkkahallintojärjestelmien (CGI Palkat, Palveluaikalaskenta, Lomasuunnittelu ja SAP HCM) tuntemuksen ja aikaisemman kouluttajakokemuksen sekä matkustus valmiuden. Hallitsethan myös yleisimmät toimistosovellukset.

Tehtävä sijoittuu Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 6 (2327,95 euroa/kk), jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutuvuuteen perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa. Aloittavan henkilön palkka on 2677,14 euroa/kk.

Tarjoamme itsenäiset ja vastuulliset tehtävät, nykyaikaiset työvälineet sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vireässä työyhteisössä. Työn etuina tarjoamme mm. liukuvan työajan ja useimmissa tehtävissä etätyömahdollisuuden, lounastuen sopimusravintoloissa, kulttuuriseteleitä ja monipuolista työhyvinvointitoimintaa. Olemme vastuullinen työnantaja, ydinasioita ovat laadukas johtaminen ja esimiestyö sekä henkilöstön mahdollisuus kehittää itseään ja työtään.

Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Voit seurata meitä myös sosiaalisessa mediassa:
Twitter: @PalkeetFi
Instagram: @PalkeetFi
LinkedIn: finnish-government-shared-services-centre-for-finance-and-hr
ID: 28-658-2020
YhteystiedotHenna-Riikka Vänttinen (tiedustelut 2.-10.7 klo 9.00-12.00), Palveluesimies, Henkilöstöpalvelut, 02955 62268 , etunimi.sukunimi@palkeet.fi
Työpaikan osoite13100 HÄMEENLINNA
Työ alkaa01.09.2020, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Päivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen
Haku päättyy13.08.2020 klo 16:15
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, kirjaamo PL 49 80101 Joensuu
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dc7ea216-1877-45f3-9464-7a4b59646d5a&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390322
Työnantajan viite69074

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin