Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Järjestelmäasiantuntija

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori Helsinki

TYÖPAIKAN ESITTELY
Valtori rakentaa digitaalista Suomea. Tehtävämme on tuottaa ja ylläpitää valtionhallinnon tietoteknistä perustaa ja mahdollistaa valtionhallinnon henkilöstön työn sujuminen. Toimivien ja tietoturvallisten ICT-palveluiden avulla asiakkaamme voivat rakentaa omaa toimintaansa ja tuottaa digitaalisia palveluita. Valtorissa työskentelee 1 300 ammattilaista eri puolilla Suomea.

Yhdessä muiden valtorilaisten kanssa olet osana ICT-alan ydinjoukkoa ja mukana alan kehityksen kärjessä. Asiakaskunnan ja palveluiden monipuolisuus mahdollistavat ammatillisesti mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät. Työkulttuurimme rakentuu luottamukselle ja arvostukselle. Yhdessä teemme Valtorista työpaikan, jossa on mukava tehdä töitä.

TEHTÄVÄN KUVAUS
Sijoitut TUVE Palvelutuotannon TUVE Tietojärjestelmäpalveluihin. TUVE Tietojärjestelmäpalveluiden tehtäviin kuuluvat tietokanta, sovelluspalvelin, käyttäjä- ja pääsynhallinta sekä integraatioalusta -palvelun vastuulla olevien järjestelmien kehittämis-, projekti ja ylläpitotehtävät. Vastaat osaltasi TUVE Palvelutuotannon tuottamista palveluista ja toimit TUVE Tietojärjestelmäpalvelun siantuntijana sekä sidosryhmien tukena.

Päätehtävänäsi ovat PORTTI käyttövaltuushallinnan tehtävät, identiteetin- ja pääsynhallinnan teknisiin järjestelmä-integraatioihin liittyvät vaativat asiantuntija-, ylläpito- ja kehitystehtävät sekä konsultaatiot asiakkaille. Tulet lisäksi osallistumaan teknisen arkkitehtuurin kehittämiseen, sovellusasennuksiin ja projektitöiden koordinoimiseen. Jatkuvan palvelun varmistamiseksi tehtävään liittyy varallaolo.

VAATIMUKSET
Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä tiimityöskentelytaitoja, sitoutuneisuutta tulokselliseen ja tunnolliseen työskentelyyn,hyvää paineensieto - ja organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, kykyä järjestelmälliseen dokumentointiin ja käytännössä osoitettua ongelmanratkaisutaitoa sekä määrätietoista otetta työtehtävien hoitamisessa. Hakijalla tulee olla myös osaamista ja kykyä vahvaan toimittajien sekä TUVE -yksikön sisäisen työn ohjaamiseen. Tehtävissä tarvitaan oman osaamisalueen erinomaista hallintaa, laajojen teknisten kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä vahvaa kokemusta identiteetin- ja pääsynhallinnan teknisiin järjestelmäintegraatioihin liittyvistä kehitys- ja ylläpitotehtävistä sekä ongelman selvityksistä.
Tehtävien menestyksellistä hoitamista edesauttaa soveltuva IT-alan koulutus, hyvät perustiedot Unix/Linux käyttöjärjestelmistä, hyvä perustuntemus IBM Security tuoteperheen tuotteista tai vastaavista sovellustuoteperheistä sekä osaamista mm. Java, Javascript ja Python ohjelmoinnista WEB sovelluskehityksessä ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa.
Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Euromääräinen palkka kokemuksen ja pätevyyden mukaan.


Lounasetu sekä liikunta- ja kulttuurituki

tai sopimuksen mukaan
Vakinainen.
Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Tehtävän sijoituspaikka Rovaniemi tai Helsinki.

Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika.
Hakeminen: ICT-palvelukeskuksena toivomme kaikki hakemukset ensisijaisesti rekrytointijärjestelmän kautta.
ID: 28-553-2019
WWW-osoitehttp://www.valtori.fi/fi-FI
YhteystiedotSirkka-Liisa Korhonen, Ryhmäpäällikkö, 029 548 7476, Lisätietoja 27.5.-7.6.2019
Työpaikan osoite00350 HELSINKI
Työ alkaa01.09.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy31.07.2019 klo 16:21
Jätä hakemusInternet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fb4e89a0-87a6-40d7-958c-0df629ee9060
Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori, TUVE-yksikkö PL 56 96301 Rovaniemi
Ilmoitus jätetty24.05.2019
Ilmoitusnumero9977352
Työnantajan viite53177

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin