Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Järjestelmäasiantuntija

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori Helsinki

TYÖPAIKAN ESITTELY
Valtori rakentaa digitaalista Suomea. Tehtävämme on tuottaa ja ylläpitää valtionhallinnon tietoteknistä perustaa ja mahdollistaa valtionhallinnon henkilöstön työn sujuminen. Toimivien ja tietoturvallisten ICT-palveluiden avulla asiakkaamme voivat rakentaa omaa toimintaansa ja tuottaa digitaalisia palveluita. Valtorissa työskentelee 1 300 ammattilaista eri puolilla Suomea.

Yhdessä muiden valtorilaisten kanssa olet osana ICT-alan ydinjoukkoa ja mukana alan kehityksen kärjessä. Asiakaskunnan ja palveluiden monipuolisuus mahdollistavat ammatillisesti mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät. Työkulttuurimme rakentuu luottamukselle ja arvostukselle. Yhdessä teemme Valtorista työpaikan, jossa on mukava tehdä töitä.

TEHTÄVÄN KUVAUS
Haemme järjestelmäasiantuntijoita

TUVE Palvelutuotannon Tietojärjestelmäpalveluiden (mw) tehtäviin kuuluvat tietokanta, sovelluspalvelin, käyttäjä- ja pääsynhallinta sekä integraatioalusta -palvelun vastuulla olevien järjestelmien kehittämis-, projekti ja ylläpitotehtävät. Vastaat osaltasi TUVE Palvelutuotannon tuottamista palveluista ja toimit TUVE Tietojärjestelmäpalvelun (mw) asiantuntijana sekä sidosryhmien tukena.

Päätehtävänäsi ovat SOVELLUSPALVELUIDEN ja KUORMANJAON tehtävät: sovelluspalvelimien ja kuormanjaon asennuksiin ja hallintaan liittyvät vaativat asiantuntija-, ylläpito- ja kehitystehtävät sekä konsultaatiot asiakkaille. Jatkuvan palvelun varmistamiseksi tehtävään liittyy varallaolo.


VAATIMUKSET
Haemme palveluumme oma-aloitteista henkilöä, jolla on aidosti halu oppia uutta, kehittää omaa sekä koko palvelun osaamista. Jolta luonnistuu niin tiimityöskentely kuin vahva ote itsenäiseen ja ratkaisuhakuiseen puurtamiseen. Tehtävässä oman osaamisalueen erinomaista hallintaa, laajojen teknisten kokonaisuuksien hahmottamiskykyä, kärsivällisyyttä, hyvää ongelmanratkaisukykyä ja yhteistyötaitoja toimia eri sidosryhmien kesken.
Tehtävien menestyksellistä hoitamista edesauttaa soveltuva IT-alan koulutus, vahva sovelluspalvelin osaaminen mm. Oracle, Oracle WLS, Oracle Siebel ja MS IIS, vahva verkko-osaaminen sekä myös mahdollinen tietokantaosaaminen DB2, MS SQL Server ja/tai Postgre tuotteista luetaan eduksi.
Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Euromääräinen palkka kokemuksen ja pätevyyden mukaan.


Lounasetu sekä liikunta- ja kulttuurituki

tai sopimuksen mukaan
Vakinainen.
Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Tehtävän sijoituspaikka on Rovaniemi tai Helsinki. Tehtävän sijoituspaikka määritetään valinnan yhteydessä.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.
Hakeminen: ICT-palvelukeskuksena toivomme kaikki hakemukset ensisijaisesti rekrytointijärjestelmän kautta.
ID: 28-642-2019
WWW-osoitehttp://www.valtori.fi/fi-FI
YhteystiedotSirkka-Liisa Korhonen, Ryhmäpäällikkö, 029 548 7476
Työpaikan osoite00350 HELSINKI
Palkkaus.
Työ alkaa01.11.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2019 klo 16:21
Jätä hakemusInternet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a17aa6df-cb78-415c-a078-e5b909bed9ec
Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: Valtorin kirjaamo Lintulahdenkatu 5 00530 Helsinki
Ilmoitus jätetty21.08.2019
Ilmoitusnumero10070871
Työnantajan viite53806

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin