Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Finance Manager

Valtra Oy Ab Äänekoski

Valtra Oy Ab kehittää, valmistaa, markkinoi ja huoltaa Valtra-traktoreita. Valtra kuuluu yhtenä avainbrändeistä AGCO-yhtymään, joka on maailman kolmanneksi suurin maatalouskoneiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä. Valtran asiakaslähtöinen ja yksilöllinen toimintatapa on ainutlaatuinen alallaan. Markkinajohtajuus Pohjoismaissa ja kolmas sija Latinalaisessa Amerikassa ovat osoitus tuotteiden ja palveluiden korkeasta laadusta ja nykyaikaisista teknisistä ratkaisuista.

Etsimme Suolahteen
FINANCE MANAGERIA

Tässä roolissa pääset toimimaan aidosti kansainvälisessä ympäristössä, palkintoja saavuttaneiden, korkean teknologian tuotteiden talossa. Olemme uteliaita etsimään, omaksumaan ja kehittämään uutta - haluamme tehdä asioita toisin kuin on aina tehty, jotta meillä olisi huomenna tyytyväisemmät asiakkaat ja työntekijät kuin tänään. Talousosastollamme pääset työskentelemään osana AGCOn globaalia taloutta, huippuasiantuntijoiden kanssa.

SINUN TEHTÄVÄSI
Tulet meille johtamaan ulkoisen laskennan tiimiämme. Vastaat konserniyhtiöidemme (Valtra Oy Ab, Agco Suomi Oy, Agco Power Oy) kirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja raportoinnista. Lisäksi vastaat kirjanpidon prosessien sekä yhteistyön kehittämisestä paikallisesti Suomessa (Suolahti, Nokia) sekä Suomen yhtiöiden ja konsernin palvelukeskuksien välillä.

SINUN OSAAMISESI
Arvomme ovat joukkuepeli, avoimuus, luotettavuus, omatoimisuus ja kunnioitus. Etsimme tiimiimme joukkuepelaajaa, joka allekirjoittaa kanssamme nämä arvot.
Olet kokenut, tilinpäätöstaitoinen ulkoisen laskennan ja verotuksen ammattilainen. Olet toiminut palvelukeskus- ja/tai kansainvälisessä konserniympäristössä ja suomen kielen lisäksi olet tottunut käyttämään englantia työssäsi. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen, otat tarvittaessa asioista selvää. Sinulla on esimieskokemusta tai omaat valmiudet siihen. Aiempi kokemus SAPista ja US GAAP kirjanpitolainsäädännöstä katsotaan sinulle eduksi.

TARJOAMME SINULLE
Tarjoamme sinulle työn kannattavassa ja kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa, osana rentoa ja ammattitaitoista tiimiä. Meillä on kannustava ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki.
Olemme tulevaisuuteen katsovien, osaavien ja motivoituneiden ihmisten arvostettu työpaikka. Pidämme työhyvinvoinnista huolta mm. työajan joustojen, etätyön ja kattavien työterveyspalveluiden muodossa.

KIINNOSTUITKO?
Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.8.2020.
Lisätietoa tehtävästä antaa talousjohtaja Harri Hintikka puh. 0400 567781 (keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 13-15 välillä).
WWW-osoitehttp://www.valtra.fi
YhteystiedotLisätietoa tehtävästä antaa talousjohtaja Harri Hintikka puh. 0400 567781 (keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 13-15 välillä).
Työpaikan osoite44200 SUOLAHTI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen
Haku päättyy09.08.2020
Jätä hakemusKIINNOSTUITKO?
Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.8.2020.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://careers.agcocorp.com/job/Suolahti-Finance-Manager/658636500/
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395670

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin