Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ostaja

Valtra Oy Ab Äänekoski

Valtra Oy Ab kehittää, valmistaa, markkinoi ja huoltaa Valtra-traktoreita. Valtra kuuluu yhtenä avainbrändeistä AGCO-yhtymään, joka on maailman kolmanneksi suurin maatalouskoneiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä. Valtran asiakaslähtöinen ja yksilöllinen toimintatapa on ainutlaatuinen alallaan. Markkinajohtajuus Pohjoismaissa ja kolmas sija Latinalaisessa Amerikassa ovat osoitus tuotteiden ja palveluiden korkeasta laadusta ja nykyaikaisista teknisistä ratkaisuista.

Etsimme tuotannon ostoon Suolahteen
OSTAJAA

Tässä roolissa pääset toimimaan aidosti kansainvälisessä ympäristössä, palkintoja saavuttaneiden, korkean teknologian tuotteiden parissa. Olemme uteliaita etsimään, omaksumaan ja kehittämään uutta - haluamme tehdä asioita toisin kuin on aina tehty, jotta meillä olisi huomenna tyytyväisemmät asiakkaat ja työntekijät kuin tänään. Hankintaosastollamme pääset työskentelemään osana AGCON globaalia hankintaa, huippuasiantuntijoiden kanssa.

SINUN TEHTÄVÄSI
Strategisena ostajana tulet vastaamaan kotimaisesta ja kansainvälisestä toimittajaverkostostamme ja kehität ostotoimintaa yhtiömme hankintastrategian mukaisesti. Osallistuminen toimittajatapaamisiin ja sopimusneuvotteluihin kuuluvat työnkuvaasi. Tehtävässäsi vastaat myös uutuustuoteprojektien läpiviemisestä hankinnan osalta, toimittajayhteistyön kehittämisestä ja oman ostoalueesi kilpailukykyisestä kustannustasosta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä laadun, tuotekehityksen ja materiaalin hallinnan kanssa.

SINUN OSAAMISESI
Arvomme ovat joukkuepeli, avoimuus, luotettavuus, omatoimisuus ja kunnioitus. Etsimme tiimiimme hyvää tyyppiä, joka allekirjoittaa kanssamme nämä arvot.

Olet hankkinut kokemuksesi esimerkiksi teollisuuden globaaleissa materiaalihankinnoissa. Erityisesti arvostamme kokemusta sarjatuotannon hankinnoista. Sinulla on taito pitää langat käsissäsi ja sopivaa jämäkkyyttä neuvottelutilanteissa. Excel-osaaminen sekä kokemus SAPista tai jostain muusta ERP-järjestelmästä on sinulle eduksi. Työskentelemme aidosti kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, joten pystyt kommunikoimaan suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Oma-aloitteisena, aktiivisena ja jämäkkänä tekijänä tartut itsenäisesti asioihin ja haluat myös oppia uutta.

TARJOAMME SINULLE
Tarjoamme sinulle työn kannattavassa ja kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa, osana rentoa ja ammattitaitoista tiimiä. Meillä on kannustava ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Olemme tulevaisuuteen katsovien, osaavien ja motivoituneiden ihmisten arvostettu työpaikka. Pidämme työhyvinvoinnista huolta mm. työajan joustojen, etätyön ja kattavien työterveyspalveluiden muodossa.

KIINNOSTUITKO?
Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.8.2020.
Lisätietoja tehtävästä antaa Anne-Mari Tamminen, puh. +358 40 505 6831
WWW-osoitehttp://www.valtra.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Anne-Mari Tamminen, puh. +358 40 505 6831
Työpaikan osoite44200 SUOLAHTI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen
Haku päättyy09.08.2020
Jätä hakemusKIINNOSTUITKO?
Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.8.2020.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://careers.agcocorp.com/job/Suolahti-Ostaja/658635000/
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395606

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin