Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asentaja

Valtti Henkilöstöratkaisut Oy Kangasala

Asiakkaamme on innovatiivinen tiennäyttäjä erilaisten raskaankaluston päällirakenteiden valmistuksessa ja korjaamisessa. He ovat joustava ja asiakkaan tarpeet huomioon ottava kokonaisvaltaisesti kuljetusliikkeitä palveleva yritys. Heidän toimintansa historia ulottuu yli 30 vuoden taakse.

Etsimme nyt asiakkaallemme

ASENTAJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat heti. Työtä tehdään tällä hetkellä 1- vuorossa, mutta ruuhka-aikana työskentely tapahtuu 2- vuorossa. Työaika sijoittuu arkisin klo 7-15.30 välille.

Työnkuvaan kuuluu raskaan kaluston päällirakenteiden rakennus-, huolto- ja korjaustehtävät painottuen alumiinihitsaus- ja asennustöihin.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on kokemusta niin hydrauliikka-, pneumatiikka- ja mekaniikka asennuksista ajoneuvopuolella sekä hitsauksesta. Materiaaleina työssä käsitellään alumiinia, terästä ja rosteria. Hakijalta edellytetään hyvää hitsaustaitoa suorittaa vaikka luokat myöhemmässä vaiheessa. Valmista henkilöä tehtävään ei välttämättä ole, mutta harrastuneisuus autopuolelta on myös hyvä tausta tehtävään valittavalle henkilölle. Hyvällä asenteella sekä motivaatiolla pääsee pitkälle. Kyky kantaa vastuuta omasta tekemisestä sekä huolellinen ja tarkka työote ovat hyviä ominaisuuksia asentajalle.

Tarjoamme sinulle:

-Monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan
-Yhteistyöhaluisen ja -kykyisen työyhteisön tuen
-Kattavan perehdytyksen tehtävään
-Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää omaa ammattitaitoasi.

Hae työpaikkaa kotisivujemme www.valttiratkaisut.fi kautta. Täytä valmiiseen hakemuspohjaan koulutus- ja työkokemustietosi. Halutessasi voit liittää mukaan vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon.

Lisätietoa:

Piia Joki-Erkkilä, p. 050 555 1880 tai piia@valttiratkaisut.fi.

Valtti Henkilöstöratkaisut on palveluhenkinen ja ammattitaitoinen henkilöstöalan ratkaisujen tarjoaja. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä koulutuspalvelut. Toimintamme kulmakiviä ovat luotettavuus ja asiakaslähtöinen toimintatapa. Yrityksemme tarjoaa tehokasta toteutusta, mutta lämminhenkistä palvelua. Arvostamme työntekijöitämme taustasta tai kokemuksesta riippumatta.

Auktorisoituna Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä pidämme huolta työntekijöistämme. Takaamme työntekijöillemme vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä autamme ja tuemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Noudatamme työehtosopimusten mukaisia koe- ja irtisanomisaikamääräyksiä sekä tarjoamme työntekijöillemme työterveyshuollon.

Lisätietoa meistä Valttilaisista löydät kotisivuiltamme osoitteessa www.valttiratkaisut.fi.

1.4.2019 alkaen kuulumme StaffPoint-konserniin. Lisätietoa StaffPointista www.staffpoint.fi.
YhteystiedotPiia Joki-Erkkilä, p. 050 555 1880
Työpaikan osoite36200 KANGASALA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy27.05.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://tyopaikat.valttiratkaisut.fi/index.php?action=open&id=2180
Ilmoitus jätetty14.05.2019
Ilmoitusnumero9964272

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin