Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja

Valtti Henkilöstöratkaisut Oy Kangasala

Etsimme asiakkaallemme

SIIVOOJAA

monipuolisiin kohteisiin pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työkohteet sijaitsevat Kangasalla sekä ympäristökunnissa. Työtä tehdään pareittain arkipäivisin klo 7-16 välillä asiakaskohteesta riippuen. Työtä on joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, sinun omasta elämäntilanteestasi riippuen. Työ soveltuu hienosti niin kokoaikaista työtä etsivälle kuin myös esimerkiksi välivuotta pitävälle opiskelijalle.

Asiakkaamme arvostaa sitä, että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta siivoustehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Asiakkaamme tulee joka tapauksessa perehdyttämään sinut heidän tapaansa toimia sekä opastamaan siivouksen saloihin.

Odotamme sinulta:

-Positiivista ja vastuullista asennetta työtä kohtaan
-Erinomaista työmotivaatiota
-Hyvää fyysistä peruskuntoa
-Nuhteetonta taustaa
-Halua palvella asiakkaita
-Arvostusta omaa työtä kohtaan

Jos sinulla on oma auto käytössä, voit toimia asiakkaallamme ns. autoa ajavana kotisiivoojana, jolloin olet oikeutettu saamaan erillistä lisää kuljetustehtävistä.

Työt alkavat heti.

Työt alkavat aamuisin Kangasalta joko asiakkaamme toimipisteestä tai Suoramalta, josta kuljettajat hakevat siivoojat kyytiin noin klo 7 aikaan. Suoramalle pääsee kulkemaan Tampereen joukkoliikenteen busseilla.

Tarjoamme sinulle:

-Mahdollisuuden työllistyä pidemmäksikin aikaa arvostetulle siivousalan asiakkaallemme
-Perehdytyksen työtehtäviin
-Ammattitaitoisen työyhteisön tuen

Palkkaus kiinteistöpalvelualan tes:n PR2 mukaan
Hae työpaikkaa kotisivujemme www.valttiratkaisut.fi kautta. Täytä valmis hakemuspohja ja liitä halutessasi oma hakemuskirje ja ansioluettelo mukaan hakemukseen. Paikka voidaan täyttää heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa HR-konsultti Piia Joki-Erkkilä, p. 050 555 1880.

Valtti Henkilöstöratkaisut on palveluhenkinen ja ammattitaitoinen henkilöstöalan ratkaisujen tarjoaja. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä koulutuspalvelut. Toimintamme kulmakiviä ovat luotettavuus ja asiakaslähtöinen toimintatapa. Yrityksemme tarjoaa tehokasta toteutusta, mutta lämminhenkistä palvelua. Arvostamme työntekijöitämme taustasta tai kokemuksesta riippumatta.

Auktorisoituna Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä pidämme huolta työntekijöistämme. Takaamme työntekijöillemme vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä autamme ja tuemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Noudatamme työehtosopimusten mukaisia koe- ja irtisanomisaikamääräyksiä sekä tarjoamme työntekijöillemme työterveyshuollon.

Lisätietoa meistä Valttilaisista löydät kotisivuiltamme osoitteessa www.valttiratkaisut.fi.

1.4.2019 alkaen kuulumme StaffPoint-konserniin. Lisätietoa StaffPointista www.staffpoint.fi.
YhteystiedotPiia Joki-Erkkilä, p. 050 555 1880.
Työpaikan osoite36270 KANGASALA
PalkkausTes:n mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö, Mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy23.09.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://tyopaikat.valttiratkaisut.fi/index.php?action=open&id=1889
Ilmoitus jätetty10.09.2019
Ilmoitusnumero10094230

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin