Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kotisiivooja, kokoaika, Koti Puhtaaksi Oy (Tampere)

Valtti Tampere

 

 

Yhteistyökumppanimme Koti Puhtaaksi Oy on energinen, nuorekas ja lämminhenkinen Pirkanmaalainen siivousalan perheyritys. Yritys tuottaa siivouspalveluja ja kotipalvelujen tukipalveluja Tampereella sekä ympäristökunnissa. Periaatteellisuus ja rehellisyys ovat olleet aina ja tulevat olemaan Koti Puhtaaksi Oy:n vahvoja arvoja. Koti Puhtaaksi Oy:llä on kunnia-asia pitää huolta siitä, että heidän työntekijöillään on kaikki hyvin. Heidän toiminnan kasvaessa etsimme asiakkaallemme iloisia ja energisiä

KOTISIIVOOJIA

Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät alkuun määräaikaisena 8-12 kk. Palkkaus kiinteistöpalvelualan tes:n mukaan (PR1 - PR2). Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin klo 7-17 välillä. 

Työnkuvaan kuuluu monipuoliset kotisiivoustehtävät yksityiskodeissa sekä toimistosiivoukset yrityskohteissa. Työ sisältää myös ikkunanpesua, kalkinpoistoja, ajoittain märkä- ja syväpuhdistuksia. 

Odotamme sinulta:

Tarjoamme sinulle:

Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Täytä valmiisen hakemuspohjaan myös koulutus- ja työkokemustietosi. Vaihtoehtoisesti voit liittää mukaan vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Lisätietoa tehtävästä antaa HR-konsultti Elina Romppanen, p. 050 555 0663 (elina@valttiratkaisut.fi) tai HR-Konsultti Piia Joki-Erkkilä, p. 050 555 1880 (piia@valttiratkaisut.fi). 

 

Lähde: Valtti Henkilöstöratkaisut Ky

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin