Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palveluohjaaja (Tampere)

Valtti Tampere

Asiakkaamme tarjoaa monipuolisia siivouspalveluita Tampereella ja ympäristökunnissa. Yrityksen toimintamalliin kuuluu siivouspalveluiden tarjoaminen ammattitaitoisesti ja laadukkain, nykyaikaisin menetelmin.

Etsimme nyt tälle pitkäaikaiselle siivousalan asiakkaallemme

PALVELUOHJAAJAA. 

Tulevalta palveluohjaajalta toivomme ennakkoluulottomuutta ja valppautta uusiin työtehtäviin. Asiakasyrityksemme on jatkuvasti kehittyvä yksikkö, ja toivommekin hakijalta innostusta olla mukana kehittämässä yhä parempia palveluita ja työyhteisöä.

Työtehtävät sisältävät muun muassa laadun valvontaa, uusien työntekijöiden opastusta, asiakaspalvelutehtäviä, yhteydenpitoa asiakkaisiin sekä siistijöiden sairausloman tuurauksia. Tärkeänä osana työnkuvaa on myös ns. kenttätyöskentely siistijöiden ja asiakkaiden parissa, jotta sekä työntekijäviihtyvyys että asiakastyytyväisyys saadaan hiottua huippuunsa. Tarkoituksena on löytää tehtävään pitkäaikainen ja sitoutunut työntekijä. Toivomme hakijalta siivousalan koulutusta, mutta ammattitaidolla ja aiemmalla työkokemuksella on koulutustaustaa suurempi merkitys juuri sitä oikeaa henkilöä valittaessa. 

Työtehtävässä liikutaan paljon eri kohteiden välillä, joten B-ajokortti on välttämätön. Työssä liikutaan yrityksen autolla, omalle autolle ei siis ole tarvetta.

Odotamme sinulta:

Tarjoamme sinulle:

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Liitä mukaan myös päivitetty CV:si sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Laura Helasjoki-Ristimäki, p. 050 555 0238.

Lähde: Valtti Henkilöstöratkaisut Ky

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin