Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

sairaanhoitaja

Vankiterveydenhuollon yksikkö Hämeenlinna

TYÖPAIKAN ESITTELY
Vankiterveydenhuollon yksikkö on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen alainen itsenäinen yksikkö Sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalalla. Vankiterveydenhuollon yksikkö organisoi vankien terveydenhuollon Suomen vankiloissa ja vastaa vankien terveydenhuollon kehittämisestä tavoitteena tehokkaat, toimivat ja kattavat palvelut.
Vankiterveydenhuollon yksikkö toimii vankiloiden yhteydessä ja tuottaa perusterveydenhuollon avohoitopalveluita 27 poliklinikalla ympäri maata ja laitoshoidon palveluita Vankisairaalassa Hämeenlinnassa ja Psykiatrisen vankisairaalan Turun ja Vantaan yksiköissä. Suun terveydenhuoltoa tuotetaan 12 paikkakunnalla. Lisäksi yksiköllä on oma lääkekeskus. Vankiterveydenhuollon yksikössä työskentelee n. 200 terveydenhuollon ammattihenkilöä.

Työpaikan tiedot: VTH Vankisairaala Hämeenlinna Pikku-Parolantie 7 13101 Hämeenlinna

TEHTÄVÄN KUVAUS
Vankisairaala on valtakunnallinen Vankiterveydenhuollon yksikön (VTH) perusterveydenhuollon sairaala, jossa on 28 somaattista osastopaikkaa miesvangeille ja 6 osastopaikkaa naisvangeille. Toimintamme on laaja-alaista, moniammatillista käsittäen akuutit hoitojaksot (esim. iv-hoidot), ei-kiireelliset tutkimus- ja kuntoutusjaksot , toimintakykyarviot että myös pidempiaikaiset osastosijoitukset (esim. vankilassa pärjäämättömät, monisairaat, muistisairaat). Naisten osastolla on lisäksi vapaaehtoista päihdepsykiatrista hoitoa ja kuntoutusta liittyen erityisesti raskaana oleviin naisvankeihin.. Naisten osastolla on myös päiväsairaala- ja jälkipolikliinista toimintaa.

Nyt haettava virka on ensisijaisesti naistenosastolle vakinaisen sairaanhoitajan siirryttyä eläkkeelle. Henkilökunta siirtyy tarvittaessa osastolta toiselle koska yksikkömme on pieni ja teemme kiinteästi yhteistyötä.

Tarjoamme itsenäisen,
monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa tukenasi on kokenut moniammatillinen tiimi. Virka on viraston yhteinen.

VAATIMUKSET
Hakijalta odotamme laajaa hoitotyön osaamista ja kokemusta.
Viran menestyksekäs hoito vaatii selkeää kirjallista ja suullista ilmaisukykyä, hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä verkostoitunutta työotetta, oma-aloitteellisuutta, vastuullista työotetta sekä soveltuvuutta vankiterveydenhuoltoon.
Virkasuhteeseen valitulla on 6 kuukauden koeaika.
Monipuolisen työkokemuksen
kiinnostus psykiatriseen hoitotyöhön
Valittavaksi tulevan henkilön tulee täyttää terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/1994 mukaiset kelpoisuusvaatimukset ja lisäksi valittavaksi tulevalla henkilöllä tulee olla sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston myöntämä oikeus ammatinharjoittamiseen Suomessa. Sairaanhoitajan tutkinto (laillistettu ammattihenkilö).


Virka on sijoitettu viraston palkkausjärjestelmän vaativuustasolle 09V (2196,82 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaista
palkanosaa enintään 36 % ja kokemusosaa

Virka on sijoitettu viraston palkkausjärjestelmän vaativuustasolle 09V (2196,82 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaista
palkanosaa enintään 36 % ja kokemusosaa
lisäksi meille on mahdollisuus hakeutua eripituisiin sairaanhoitajan määräaikaisuuksiin
3.5.2021 tai sopimuksen mukaan
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
ID: 33-205-2021
YhteystiedotSari Koskue, Ylihoitaja, 0295245625, sari.koskue@vth.fi
Marianne Vellas, Osastonhoitaja, 0295245728
Työpaikan osoitePikku-Parolantie 7, 13100 HÄMEENLINNA
Työ alkaa03.05.2021, 3.5.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy22.04.2021 klo 23:59
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: THL/VTH kirjaamo PL 30 00271 Helsinki
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=16fa898a-cc34-49a0-bc51-dfdbc7e1917d&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty07.04.2021
Ilmoitusnumero10691799
Työnantajan viite78979

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin