Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Taloushallinnon Assistentti

Vannetukku.fi Oy, Kuopio Kuopio

Vannetukku.fi Oy on vuonna 2006 perustettu, Suomen suurin vanteiden, renkaiden ja rengaskoneiden verkkokauppa, joka on kasvattanut myyntiään vuosittain noin 50 %. Vannetukun nettisivuilla käy yli 3 miljoonaa kävijää ja Vannetukku myy yhteensä reilut 300 000 rengasta ja vannetta vuodessa.

Olemme voimakkaasti kasvava ja kasvuhakuinen perheyritys.

Työtehtäviisi kuuluu kirjanpidon avustavia tehtäviä ostolaskujen tiliöinnissä, myyntireskontran päivittäisten tapahtumien hoitaminen, kausi ilmoitusten tekeminen, perinnän tehtävät sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi tehtäviisi kuuluu toimiston yleisiä tehtäviä ja toimit yrityksen johdon sihteerinä.

Edellytämme työtehtävät huomioon ottaen soveltuvaa koulutusta. Arvostamme yhteistyökykyä ja vastuullisuutta. Keskittymiskyvystä hektisessä työympäristössä on etua työtehtävien hoitamisessa.

Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pikaisesti osoitteeseen rekry@vannetukku.fi.
WWW-osoitehttp://www.vannetukku.fi
YhteystiedotAsko Lappalaien rekry@vannetukku.fi
Työpaikan osoiteVolttikatu 10, 70700 KUOPIO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusrekry@vannetukku.fi
Ilmoitus jätetty16.10.2018
Ilmoitusnumero9736340

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

93 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin