Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Talonmies

Vannetukku.fi Oy Kouvola

Vannetukku.fi Oy on Suomen suurin yksityinen renkaiden maahantuoja, joka on kasvattanut myyntiään joka vuosi viimeisen 16 vuoden aikana. Vannetukun markkinaosuus on yli 10 % Suomen rengaskaupasta. Vanteet on toinen tuoteryhmämme. Vanteissa olemme kolmen kärjessä Suomessa. SteyrTek on Suomen ykkönen kohtuuhintaisissa rengaskoneissa ja autonostimissa. Kontio Motors uutena tuoteryhmänä on Suomen eniten myyty täyssähköinen ajoneuvomerkki. Maahantuomme kärkituotemerkkejä maailmalta kuten asiakkaiden suosikkirengasta Linglongia sekä suunnittelemme ja kehitämme omia tuotteita kuten menestyneet Lappi- ja Kontiorenkaat, Kontio Motors, SteyrTek, Barzetta ja 885 -vanteet. vannetukku.fi kasvaa voimakkaasti ja tarjoaa työtilaisuuksia kasvuun ja kehitykseen sekä ykkösluokan asiakaspalveluun orientuneille henkilöille. Tervetuloa!


Haemme nyt joukkoomme TALONMIESTÄ pitämään huolta sekä kiinteistön että laitteiden (trukit, koneet) huollosta. Katsot, että paikat pysyvät edustuskuntoisina ja laitteet toimivat. Ajat nurmikot, fiksaat kiinteistön ongelmat. Olet asiallesi omistautunut, innostunut ja itsenäinen. Olet puuhannut aikaisemmin jotain vastaavaa joko ammatiksesi tai vapaa-ajallasi.

Kerro hakemuksessasi tehtävään liittyvästä kokemuksestasi, ja muista mainita palkkatoiveesi.

Työpaikkamme on savuton.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteella: paula.lappi@vannetukku.fi
31.5.2021 mennessä. HUOM! Paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä!
WWW-osoitehttp://www.vannetukku.fi
Yhteystiedotpaula.lappi@vannetukku.fi
Työpaikan osoiteHitsaajantie 1, 45130 KOUVOLA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.05.2021
Jätä hakemuspaula.lappi@vannetukku.fi
Ilmoitus jätetty03.05.2021
Ilmoitusnumero10735350

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin