Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tietoliikenneharjoittelija

Vantaan Energia Oy Vantaa

Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa. Ilmastoahdistus ei auta, tarvitaan ratkaisuja - ja me haluamme olla osa ratkaisua. Olemme määrätietoisesti kasvava kiertotalousenergiayhtiö, ja panostamme hiilineutraalien energiaratkaisujen löytämiseen. Jotta näitä ratkaisuja syntyy, pidämme huolta tärkeimmästä voimavarastamme - työntekijöistämme. Meillä työtä ohjaavat tekemisen meininki, vastuullisuus ja uudistumiskyky.

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!
Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisuja tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme nyt tietohallintopalveluiden tiimiimme tietoliikenneharjoittelijaa. Työtehtäviisi sisältyy monipuolisesti erilaisia modernin energiayrityksen tietoliikenneympäristön kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Työskentelet eri toimipisteissämme Vantaan alueella yhteistyössä muiden työntekijöidemme sekä ulkopuolisten toimittajien kanssa. Riippuen osaamisestasi ja kyvyistäsi pääset esimerkiksi:


. suunnittelemaan ja tekemään konsernin WLAN-ympäristön päivitystä
. kehittämään tietoliikenneverkon seurantaa sekä yleisesti toimipisteverkkoja
. käsittelemään tietoliikenne-, palvelin- ja työasemaympäristöihin liittyviä tukipyyntöjä sekä kehittämään niihin liittyvää raportointia

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:


. Olet opintojesi loppusuoralla ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa ja sinulla on ajokortti
. Sinulla on jo jonkin verran työkokemusta tietoliikenteeseen ja/tai tietojärjestelmiin liittyvistä tehtävistä
. Katsomme eduksesi kokemuksen langattomista verkoista ja Ciscon, Aruban ja Checkpointin ratkaisuista sekä Microsoftin analytiikka-/raportointituotteiden tuntemuksen
. Olet ulospäinsuuntautunut ja tartut oma-aloitteisesti tehtävään kuin tehtävään

Lisätietoja tehtävästä antaa ensisijaisesti tietoliikennevastaava Arttu Kuulas, arttu.kuulas@vantaanenergia.fi, 050 571 1519. Tarvittaessa voit lähestyä myös tietohallintopäällikkö Pasi Tuomea, pasi.tuomi@vantaanenergia.fi, 040 501 8683.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme osoitteessa rekrytointi.vantaanenergia.fi viimeistään 1.3.2020 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule tapaamaan meitä Contact Forum -rekrytointimessuille Messukeskukseen torstaina 23.1.2020 klo 10 alkaen! Olemme paikalla #energiajengiläistemme kanssa kertomassa kesätyömahdollisuuksistamme! Ja seuraathan #energiajengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!
WWW-osoitehttp://www.vantaanenergia.fi
YhteystiedotArttu Kuulas, arttu.kuulas@vantaanenergia.fi, 050 571 1519
Työpaikan osoite01300 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy01.03.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekrytointi.vantaanenergia.fi/jobs/rm?rmpage=job&rmjob=38
Ilmoitus jätetty17.01.2020
Ilmoitusnumero10230325
Työnantajan viite159538

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin