Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Liittymäpalveluasiantuntija

Vantaan Energia Sähköverkot Oy Vantaa

Haussa asiantuntija sähköverkon liittymäpalveluihin!

Haemme Tikkurilaan liittymäpalveluasiantuntijaa, joka tiiminsä kanssa huolehtii asiakkaiden palvelutarpeiden täyttämisestä ja kasvavan Vantaan sähköliittymien rakennuttamisesta. Tärkeä osa työtäsi on erinomaisen asiakaskokemuksen varmistaminen sähköliittymien tilaamisessa ja rakentamisessa. Sähköliittymien rakentamisen käytännön työstä vastaa kumppanimme, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä laadun ja aikataulujen varmistamiseksi.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Olemme vakaa, vastuullinen ja menestyvä työpaikka sekä yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä, mutta mielestämme sinun on tärkeä tietää myös, että

tiimisi kanssa olet tärkeässä asiakaspalvelu- ja yhteistyötehtävässä yhtiömme asiakkaiden, asiantuntijoiden ja urakoitsijoiden välillä. Asiakaslupauksemme onkin "hoidamme hommat ystävällisesti kerralla kuntoon".
kyseessä on monipuolinen asiantuntijatehtävä, jossa työskentelet rentojen sähköalan ammattilaistemme kanssa asiakkaidemme parhaaksi.
energiatoimiala on merkittävien muutoksien edessä: meillä et vain seuraa muutosta, vaan osallistut sen aikaansaamiseen eturivissä.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista toiminnan pitkäjänteinen kehittäminen, työntekijöiden arjen sujuvuuden tukeminen sekä vahvat panostukset modernien tietojärjestelmien ja sähköisen asioinnin kehittämiseen.

TÄLLÄ TAUSTALLA MENESTYT

Me saamme energiaa onnistumisista! Meille on tärkeää, että työntekijämme ovat motivoituneita ja kokevat menestyvänsä sekä viihtyvänsä työssään. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

Sinulla on soveltuva sähköalan tutkinto, esimerkiksi insinöörin tutkinto.
Pidät työskentelystä asiakkaiden kanssa ja omaat sujuvat vuorovaikutustaidot.
Et pelkää tarttua toimeen. Viet asioita eteenpäin itsenäisesti ja huolehdit ne laadukkaasti maaliin. Et kavahda myöskään rutiineja.
Eduksesi katsomme työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa liittymäpalvelupäällikkö Roope Apponen, puh. 09 829 0641, etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin ja turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake urasivullamme. Kerrothan meille hakemuksessasi vahvuutesi sekä odotuksesi tehtävään. Hakuaika tehtävään päättyy 4.10.2020 ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!
WWW-osoitehttp://www.vantaanenergiasahkoverkot.fi
YhteystiedotRoope Apponen, roope.apponen@vantaanenergia.fi
Työpaikan osoitePeltolantie 27, 01300 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy04.10.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekrytointi.vantaanenergia.fi/jobs/41-liittymapalveluasiantuntija
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461894

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin