Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin hakutuloksiin
Tämä ilmoitus on vanhentunut

Ammatillisten aineiden opettaja, autoala

Vantaan kaupunki Vantaa

Tehtävän kuvaus: Vantaan ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, monialainen ja ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. Opiskelijoita on ammatillisessa peruskoulutuksessa, aikuiskoulutuksessa ja perusopetuksen lisäopetuksessa yhteensä noin 4000 ja henkilöstöä 300.

Haemme autoalan ammatillisten aineiden opettajaa Varian Rälssitien toimipisteeseen.

Tehtävänä on ammattiaineiden opettaminen ja työssäoppimisen ohjaus ajoneuvoasentajaluokille. Työhön kuuluu käytännön harjoitusten ja asiakastöiden ohjaaminen ja opetus, sekä teorian opetus. Tehtävään valittu henkilö toimii ryhmänohjaajana, jonka toimeen kuuluu esim. ryhmän yhteyshenkilönä toimiminen sekä yhteistyö kodin ja koulun välillä.

Tehtävään kuuluu myös opetuksen suunnittelu- ja kehittämistyötä.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Kelpoisuusehto: Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1168/2010) mukaisesti (soveltuva autoalan eat tai muu tutkinto ja 5 vuotta alan työkokemusta ja opettajan pedagogiset opinnot).

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Lisäksi edellytämme: Huollon ja korjauksen käytännön tuntemusta / työkokemusta, sekä vahvaa opettajan työkokemusta ammatillisen perusopetuksen nuorisoasteen autonasentajaopiskelijoiden opettamisesta ja ryhmän ohjaajana toimimisesta.

Tehtävään valitun on esitettävä Vantaan työterveyshuollon hyväksymä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

WWW-osoitehttp://www.vantaa.fi
YhteystiedotIsmo Hämäläinen, opetusalajohtaja, 050 312 4458, etunimi.sukunimi@vantaa.fi, virka-aikana
Työpaikan osoiteRälssitie 13, 01530 VANTAA
PalkkausOpetusalan virka- ja työehtosopimuksen m
Työ alkaa01.08.2013
Työaikakokopäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy06.02.2013 klo 16:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.tyonhaku.vantaa.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=13392&L=1&Z=V
Ilmoitus jätetty16.01.2013

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

1352 päivää sitten

Katso myös nämä paikat:

Takaisin hakutuloksiin