Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin hakutuloksiin
Tämä ilmoitus on vanhentunut

Sosiaalityöntekijä

Vantaan kaupunki Vantaa

Tehtävän kuvaus: Hakunilan sosiaalitoimisto hakee sosiaalityöntekijää aikuisten (yli 25 v.) kanssa tehtävään sosiaalityöhön. Kyseessä on vakituinen virka.

Työparina Sinulla on ammattitaitoinen sosiaaliohjaaja, jonka kanssa vastaat oman alueesi asiakaskunnan sosiaalityöstä, sosiaalityön suunnitelmista, ohjauksesta ja harkinnanvaraisesta toimeentulotuesta. Perustoimeentulotuesta vastaa kirjallista etuuskäsittelyä tekevä toimistohenkilökunta.

Hakunilan sosiaalitoimisto on yksi Vantaan pienimmistä sosiaalitoimistoista lähellä Helsinkiä. Alueen asukkaista n. 30 % on maahanmuuttajia. Käytössämme on Vantaan Asioimistulkkikeskus ja osaavat yhteistyöverkostot mukaanlukien Maahanmuuttajapalvelut.

Henkilöstön arkityönohjauksesta vastaa johtava sosiaalityöntekijä ja sosiaalityötä tekeville on järjestetty talon ulkopuolinen työnohjaus. Lisäksi käytössäsi on normaalit Työterveyspalvelut,
Vantaan Henkilöstökeskus ja yhteistyökumppanimme tarjoavat henkilökunnallemme runsaasti erilaista, ammatillista koulutusta ja olemme osa Pääkaupunkiseudun yhteistyöverkostoa ja teemme aktiivisesti yhteistyösä Helsingin yliopiston, HeikkiWaris-instituutin ja Soccan kanssa.

Vantaan kaupungin tavoitteena on tulla savuttomaksi kaupungiksi. Savuttomuus koskee kaikkia työpaikkoja. Kaupunki kannustaa henkilöstöään luopumaan tupakoinnista.

Laita hakemus ja tule mukaan kehittämään Vantaan aikuissosiaalityötä kanssamme!

Haethan paikka sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi)


Kelpoisuusehto: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ( Laki 272/2005 3 § ).

Lisäksi edellytämme:
- kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä ja -verkostossa
- hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa
- tyydyttävää ruotsin- ja englanninkielen taitoa
- kokemusta aikuissosiaalityöstä

WWW-osoitehttp://www.vantaa.fi
YhteystiedotTeija Hakulinen, sosiaalityön esimies, 09- 839 11 (vaihde) Soili Jokela, johtava sosiaalityöntekijä, 09- 839 11 (vaihde)
Työpaikan osoiteLaukkarinne 6, 01200 VANTAA
Palkkaus2852,89 e /kk
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa03.06.2013
Työaikakokopäivätyö, 37h / vko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy17.04.2013 klo 16:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.tyonhaku.vantaa.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=13725&L=1&Z=V
Ilmoitus jätetty26.03.2013

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

1282 päivää sitten

Katso myös nämä paikat:

Takaisin hakutuloksiin