Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiinteistöhoitaja

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy Vantaa

Kiinteistönhoitajaksi Vanttiin?

Kiinteistöpalveluiden tehtävänä on tuottaa ylläpito- ja korjaus-, kuljetus- sekä aula- ja turvapalveluja kaupungin eri toimialoille.

Kiinteistönhoitajana tehtäviisi kuuluu rakennusten kokonaisvaltainen kiinteistönhoito ja ennakoiva huolto sekä pihojen hoitoa. Tehtävä sisältää myös asiakaspalvelutehtäviä.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Etsimme henkilöä, jolla on kiinteistönhoitajan perustutkinto tai vähintään 3 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Lisäksi tehtävän suorittamisen eduksi on hyvä suullinen suomen kielen taito.

Ennen työn aloittamista valitun henkilön tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto sekä oikeusrekisterikeskuksen antama rikostaustaote. Ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.

Suuri työnantaja merkitsee varmuutta ja ison työnantajan etuja. Työntekijöillemme tarjoamme lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, sekä matkustusedun. Pidämme huolta työntekijöidemme ammattitaidosta ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi lukuisilla kouluttautumismahdollisuuksilla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus pian, sillä aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä välittömästi.

Ongelmatilanteissa voit lähettää hakemuksesi myös osoitteella vantti.rekrytointi@vantti.fi
WWW-osoitehttp://www.vantti.fi
Yhteystiedotjanne.liespalo@vantti.fi
Työpaikan osoiteTuupakankuja 2, 01740 Vantaa, 01740 VANTAA
PalkkausTES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.08.2020, 1.8..2020
Työaikakokoaikatyö, 38.45
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen
Haku päättyy10.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://vanttirekry.azets.fi/MepRekry
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388391
Työnantajan viite566

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin