Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kirvesmies

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy Vantaa

Kirvesmieheksi Vanttiin?

Kiinteistöpalveluiden tehtävänä on tuottaa ylläpito- ja korjaus-, kuljetus- sekä aula- ja turvapalveluja kaupungin eri toimialoille.

Haemme kirvesmiestä ennakoituihin rakennusteknisiin korjaustöihin. Työ koostuu pääsääntöisesti erisuurista korjaustehtävistä Vantaan Kaupungin omistamissa kiinteistöissä,pääasiassa kouluissa ja päiväkodeissa.
Etsimme henkilöä, jolla on soveltuva alan tutkinto tai vähintään 3 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä sekä työturvallisuuskortti. Katsomme kokemuksen leikkivälineiden asennus- ja korjaustöistä sekä hitsaustaidon eduksi.

Tehtävän suorittamisen eduksi on hyvä suullinen suomen kielen taito. Työtehtävien suorittamiseksi ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus suotava.
Ennen työn aloittamista valitun henkilön tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Suuri työnantaja merkitsee varmuutta ja ison työnantajan etuja. Työntekijöillemme tarjoamme lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, sekä matkustusedun. Pidämme huolta työntekijöidemme ammattitaidosta ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi lukuisilla kouluttautumismahdollisuuksilla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus pian, sillä aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä välittömästi.
WWW-osoitehttp://www.vantti.fi
YhteystiedotKai Pietiläinen, Palveluesimies rakennustekniikka
Vantti Tuupakankuja 2, 01740 Vantaa
Puh. 040 5492419
Työpaikan osoiteVantti, Tuupakankuja 2, 01740 Vantaa, 01740 VANTAA
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa16.12.2019, Heti pätevän hakijan löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy13.12.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://vanttirekry.azets.fi/MepRekry
Ilmoitus jätetty18.10.2019
Ilmoitusnumero10138204
Työnantajan viite398

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin