Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy Vantaa

Arki etsii tekijää

Kokiksi Vantin ateriapalveluihin?

Vantin ateriapalvelut tuottavat noin 40 000 ruoka-annosta päivittäin 400 ammattilaisen voimin. Asiakkaitamme ovat päiväkodit, koulut, vanhainkodit ja palvelutalot sekä Katriinan sairaala.

Kokkina hallitset taloudellisen ruoanvalmistuksen sekä tunnet erityisruokavaliot. Tehtäviisi kuuluu astiahuolto, omavalvonta, tavarantilaukset, asiakaspalvelu sekä reseptiikan kehittäminen.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, joustava ja aktiivinen asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakassuhdetaitoja sekä Aromi-järjestelmän tuntemusta.

Etsimällämme henkilöllä on kokin ammattitutkinto sekä hygieniapassi. Arvostamme työkokemusta vastaavista tehtävistä. Menestyminen työssä edellyttää tietoteknistä osaamista sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Suuri työnantaja merkitsee varmuutta ja ison työantajan etuja. Työntekijöillemme tarjoamme lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, sekä matkustusedun. Pidämme huolta työntekijöidemme ammattitaidosta tarjoamalla erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Mahtavaa!

Jätä hakemus pian, sillä aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ongelmatilanteissa voit lähettää hakemuksesi myös osoitteella vantti.rekrytointi@vantti.fi
WWW-osoitehttp://www.vantti.fi
YhteystiedotTeija Karimäki p. 0503180915
teija.karimaki@vantti.fi
Työpaikan osoiteVapaalanpolku 13 , 01650 VANTAA, 01650 VANTAA
PalkkausTES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa03.08.2020, 3.8.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, 7,45
Työn kestoyli 12 kuukautta, Sijaisuus
Haku päättyy26.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://vanttirekry.azets.fi/MepRekry
Ilmoitus jätetty06.07.2020
Ilmoitusnumero10392712
Työnantajan viite580

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin