Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähettämötyöntekijä

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy Vantaa

Lähettämötyöntekijäksi Vanttiin?

Kiinteistöpalveluiden tehtävänä on tuottaa ylläpito- ja korjaus-, kuljetus- sekä aula- ja turvapalveluja kaupungin eri toimialoille.

Lähettämötyöntekijän työ sisältää saapuvan postin lajittelua postireiteille, lähtevän postin lajittelua sekä muita lähettämötyöskentelyyn liittyviä tehtäviä. Lähettämötyöntekijä toimii myös tarvittaessa apumiehenä kappaletavarakuljetuksissa, kiiretuuraajana postinjakelussa eri reiteillä, sekä apuna muussa lähettitoiminnassa.

Edellytyksenä työssä menestymiseen on B-ajokortti, hyvä fyysinen kunto, tarkkuus ja huolellisuus, perustaidot tietokoneella työskentelyssä sekä halu oppia uusia tehtäviä ja hyvät yhteistyötaidot. Aikaisempi kokemus postitus-, jakelu- tai lähettämötyöstä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Ennen työn aloittamista valitun henkilön tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Suuri työnantaja merkitsee varmuutta ja ison työnantajan etuja. Työntekijöillemme tarjoamme lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, sekä matkustusedun. Pidämme huolta työntekijöidemme ammattitaidosta ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi lukuisilla kouluttautumismahdollisuuksilla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus pian, sillä aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä välittömästi.

Ongelmatilanteissa voit lähettää hakemuksesi myös osoitteella vantti.rekrytointi@vantti.fi
WWW-osoitehttp://www.vantti.fi
YhteystiedotJari Mielonen
jari.mielonen@vantti.fi
040-5886278
Työpaikan osoiteTuupakankuja 2, 01740 VANTAA
PalkkausAvainta TES, palkkaluokka TEE
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa16.12.2019, 16.12.2019 / sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.12.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://vanttirekry.azets.fi/MepRekry
Ilmoitus jätetty19.11.2019
Ilmoitusnumero10171051
Työnantajan viite432

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

19 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin