Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kausityöntekijä voimalaitokselle/tehtaalle

Vapo Oy Ilomantsi

Vapon Energy-divisioonaan on keskitetty kotimaisten polttoaineiden myynti. Biofuels-liiketoiminta vastaa divisioonan energiapuun hankinnasta sekä pellettien raaka-aineen hankinnasta ja tuotannosta Suomessa. Tavoitteenamme on seuraavien vuosien aikana kasvattaa merkittävästi uusiutuvien biopolttoaineiden tarjontaan perustuvaa liiketoimintaa ja palveluita. Olemme osa kansainvälistä Vapo-konsernia, joka edistää liiketoiminnoillaan puhdasta ja vettä säästävää paikallista elintarviketuotantoa, tarjoaa paikallisia polttoaineita sekä lämmön- ja höyryntuotantoratkaisuja, kehittää uusia tuotteita saastuneen ympäristön puhdistamiseen sekä luo hyvinvointia työllistämällä, kierrättämällä ja luomalla viihtyisiä elinympäristöjä.

Haemme Ilomantsissa sijaitsevalle, Euroopan moderneimmalle aktiivihiili- ja pellettitehtaalle sekä voimalaitokselle kausityöntekijää kunnossapito- ja prosessinhoitotehtäviin.

Työtehtävät sisältävät kombilaitoksen puhtaana- ja kunnossapitoa, prosessinhoitajan tehtäviä sekä erilaisia vuosihuoltoon liittyviä tehtäviä, osaamisen mukaan myös pyöräkoneen käyttöä.

Olet innokas, oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen. Olet vastuullinen ja yhteistyökykyinen ja sinulla on tarvittaessa valmius varallaoloon.

Tarjoamme aktiivisille ja osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille monipuolisen työympäristön ja -tehtävän. Työ on pääasiassa päivätyötä, mahdollisesti myös vuorotyötä tai varallaoloa.

Lähetä hakemuksesi 28.2.2020 mennessä osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.
WWW-osoitehttp://www.vapo.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa laitospäällikkö Antti Virtanen, puh. 040 570 5399 tai antti.virtanen@nevel.com.
Työpaikan osoite82900 ILOMANTSI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy28.02.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/smarthome/aew.html?jc=57&did=21015&job_id=13900
Ilmoitus jätetty21.01.2020
Ilmoitusnumero10234464
Työnantajan viite13900

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin