Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erityisasiantuntija (rakennussuojeluasiat)

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Turku

TYÖPAIKAN ESITTELY
Varsinais-Suomen ELY-keskus edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä asiakkaidemme eli kansalaisten, yritysten ja yhteisöjen hyväksi. Varsinais-Suomen ELY-keskuksen toimialueeseen kuuluvat Varsinais-Suomi ja sekä eräiden tehtävien osalta Ahvenanmaa. Liikenne ja infrastruktuuri- sekä ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueiden tehtäviä hoidetaan myös Satakunnan alueella. Lisäksi Varsinais-Suomen ELY-keskus toimii laajemmalla toimialueella eräisissä tehtäväkokonaisuuksissa, joita ovat mm. kalastus- ja kalatalousasiat, maanteiden rakentaminen ja kunnossapito, saariston yhteysalusliikenne, eräät luonnonsuojelulain mukaiset lupatehtävät, maa- ja puutarhatalouden tukitehtävät sekä kotouttamistehtävät.
Työpaikan tiedot: Varsinais-Suomen ELY-keskus Itsenäisyydenaukio 2 20800 TURKU

TEHTÄVÄN KUVAUS
Varsinais-Suomen ELY-keskuksessa on haettavana erityisasiantuntijan määräaikainen tehtävä rakennusperintölain mukaisten suojeluasioiden valtakunnalliseen koordinointiin.

Tehtävä toteuttaa kehittämishanketta: Rakennusperintölain mukaisten asioiden käsittelyn koordinointi ja kehittäminen ELY-keskuksissa. Valtakunnallisen erikoistumistehtävän keskeinen tavoite on edistää rakennusperintölain yhtenäistä soveltamista ja rakennussuojelun viranomaistoiminnan kehittämistä ja parantaa siten ELY-keskusten toimintakykyä.

Tehtäviin kuuluu kartoittaa ELY-keskusten tarpeet mm. lain soveltamisen kysymysten sekä koulutuksen ja vuoropuhelun kannalta sekä suunnitella tarvittavat toimenpiteet yhteistyössä ympäristöministeriön sekä muiden ELY-keskusten ja museoviranomaisten kanssa. Erityisasiantuntija vastaa mm. toimintamallien ja käytäntöjen kehittämisestä, yhtenäisten asiakirjamallien laatimisesta ja digitalisaation edistämisestä. Tehtäviin kuuluu valtakunnallisen asiantuntijaverkoston ylläpito yhteistyössä ympäristöministeriön kanssa sekä tiedottaminen verkostolle. Erityisasiantuntija esittelee rakennussuojelusta annetun lain mukaisia päätöksiä ja vastaa asioiden valmistelusta ja viranomaistehtävistä erikseen määrätyn mukaan.

Tehtävä sijoittuu Varsimais-Suomen ELY-keskuksen Alueidenkäytön yksikköön. Sijoituspaikka on Turku.


VAATIMUKSET
Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkinto ja tehtävän hoidon kannalta riittävää hallinnollista työkokemusta.

Tehtävän hoitamisessa tarvitaan hyvää tietopohjaa rakennetun kulttuuriympäristön arvoista, perehtyneisyyttä kulttuuriympäristön hoidon periaatteisiin sekä rakennusten suojelua koskevaan lainsäädäntöön sekä kykyä soveltaa niitä käytäntöön suojelukysymyksissä ja yhteistyön koordinoinnissa valtakunnallisessa sidosryhmätyössä.
Luemme eduksi:
Perehtyneisyyden maankäyttö- ja rakennuslakiin sekä kaavoituksen suunnittelukysymyksiin
Paikkatieto-ohjelmien käytön hallinnan.
Käytännön työkokemuksen rakennusten restaurointihankkeista tai rakennussuojeluun liittyvien selvitysten laatimisesta.
Kyvyt joustavaan yhteistyöhön, hyvät neuvottelutaidot sekä hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa.
Kyvyt verkostoyhteistyön koordinointiin sekä kyvyn työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.
Suomi ja ruotsi.

ELY-keskuksessa on käytössä tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkkausjärjestelmä. Henkilökohtaisen palkanosan määrä on 5 - 45 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Haettavana oleva tehtävä sijoittuu palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle E11 (3779,38 euroa/kk). Tyypillinen uuden henkilön suoriutumiseen perustuva palkanosa on 11,50 - 17,50 % vaativuuteen perustuvasta palkanosasta. Palkkauksessa otetaan huomioon palkkausjärjestelmän siirtymäkauden säännökset.

Lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu. Työterveyshuolto.


Määräaikaisuuden syy:
Ympäristöministeriön OHKE-kehittämishankkeen rahoitus. tai sopimuksen mukaan.
Määräaikainen (alle 12 kk). 12 kk
Virka on viraston yhteinen.
ID: 32-474-2021
WWW-osoitehttp://www.ely-keskus.fi
YhteystiedotRisto Rauhala, yksikönpäällikkö, 0295 022 928 , risto.rauhala@ely-keskus.fi
Kirsti Virkki, ylitarkastaja, +358 295 022 525, kirsti.virkki@ely-keskus.fi
Työpaikan osoite20100 TURKU
Työ alkaa03.05.2021, tai sopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, Määräaikainen.
Haku päättyy22.04.2021 klo 16:15
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: KEHA kirjaamo PL 1000 50101 MIKKELI
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3ef04ead-5f13-4445-a4d7-ae5bdea84f0b&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10693609
Työnantajan viite78880

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin