Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erikoislääkäri, Tyks Neurokeskus

Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Turku

Tyks Neurokeskuksen Kuntoutuksen ja aivovammojen hoidon vastuualueella on tarjolla välittömästi alkava viransijaisuus neurologian tai neurokirurgian erikoislääkärille. Sijaisuuden aikana sijaistettava virka tullaan laittamaan hakuun. Viran täytössä sijaisuuden menestyksekäs hoito katsotaan ansioksi. Sijaisuus päättyy viran täyttöön - alustava päivämäärä on 30.9.2020.

Erikoislääkäri toimii vastuualueen aivovammapoliklinikalla kokopäivätyössä. Tehtävään ei kuulu päivystysvelvollisuutta, mutta hakijalle tarjotaan mahdollisuutta osallistua erikoisalansa mukaiseen takapäivystykseen Tyks Neurokeskuksessa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Soveltuva erikoisala on neurologia tai neurokirurgia.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta ja perehtyneisyyttä tapaturmaisten aivovammojen hoitoon sekä kuntoutukseen.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä halua ammatilliseen kehittymiseen.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.
WWW-osoitehttp://www.vsshp.fi
YhteystiedotTiedustelut: vastuualuejohtaja Jussi Posti, jussi.posti@tyks.fi, p. 02 313 0282 tai toimialuejohtaja Jaakko Rinne, jaakko.rinne@tyks.fi, p. 02 313 5094.

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.
Työpaikan osoiteKiinamyllynkatu 4-8, 20520 TURKU
PalkkausLääkärien virkaehtosopimus
Työ alkaaheti/sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy15.06.2020 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSSHP-01-273-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354714
Työnantajan viiteVSSHP-01-273-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin