Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hankintasihteeri, kulutustarviketiimi

Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Turku

Haemme Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hankinta- ja logistiikkapalveluihin kuuluvaan hankintatoimistoon hankintasihteeriä, jonka ensisijainen sijoittumispaikka on kulutustarvikehankintojen tiimi. Hankinta- ja logistiikkapalvelut vastaa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin keskitetyistä kulutustavara-, apuväline-, irtaimisto- ja palveluhankinnoista. Hankintatoimisto tarjoaa palveluja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin lisäksi myös Satakunnan ja Vaasan sairaanhoitopiireille sekä perusterveydenhuollon toimijoille näiden sairaanhoitopiirien alueilla. Kulutustarviketiimissä hoidetaan kulutus- ja hoitotarvikkeiden sekä apuvälineiden hankintoja.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto tai muu soveltuva koulutus ja kokemusta toimistotehtävissä. Tehtävä soveltuu parhaiten tradenomin tai merkonomin tutkinnon suorittaneelle. Hyvät tietotekniset perustaidot ja valmius omaksua tehokkaasti uusia tietojärjestelmiä on edellytys tehtävän hoitamiselle. Tavallisten toimisto-ohjelmien lisäksi käytämme myös useita muita erilaisia tietojärjestelmiä.

Hankintasihteeri osallistuu kilpailutusprosesseihin valmistelusta sopimuksen tekoon saakka, toimien hankinta-asiantuntijoiden työpareina. Kilpailutusprosessit sisältävät muun muassa kilpailutusten ennakoinnin ja suunnittelun, tarjouspyynnön ja liitteiden valmistelun ja julkaisun, tarjousvertailun tekemisen, hankintaa koskevien päätösesitysten valmistelun ja sopimusten laadinnan. Hankintasihteerin vastuulla on osallistua kilpailutusprosessien sujuvaan edistämiseen, kuten osallistua aikataulutuksen suunnitteluun sekä organisoida palavereja ja huolehtia muistioista. Lisäksi hankintasihteerin tehtäviin kuuluu aloitteiden käsittely ja opastaa tarvittaessa hankintamenettelyssä mukana olevia työryhmän jäseniä (muita hankintasihteereitä) hankintoihin liittyvissä asioissa. Hankintasihteerin työtehtäviin voi sisältyä lisäksi erikseen sovittavia kehittämistehtäviä ja niiden suunnitelmallista toteuttamista erikseen sovitussa laajuudessa.

Työtehtävien itsenäinen ja vastuullinen hoitaminen edellyttää hankintasihteeriltä
- kiinnostusta hankintalakiin sekä oikeuskäytäntöihin,
- kykyä noudattaa ja soveltaa tehtäviin liittyvää säännöstöä ja ohjeistusta,
- kykyä etsiä tietoa luotettavista lähteistä, tuottaa itsenäisesti kirjallista sisältöä hankinta-asiakirjoihin,
- kykyä osallistua useampien yhtäaikaisten hankintakokonaisuuksien kilpailutusprosesseihin ja toimia tiimissä,
- oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta, joustavuutta, sinnikkyyttä, periksi antamattomuutta sekä sopivassa suhteessa uteliaisuutta sekä erityisesti motivaatiota oppia uutta,
- esiintymisvalmiutta ja kykyä arvioida oman työnsä tuloksia.

Hankintasihteerin työssä on tärkeää kyetä osallistumaan suunnitelmalliseen ja projektiluonteiseen työskentelytapaan. Tähän liittyy olennaisesti kyky organisoida, hallita ja edistää samanaikaisesti useaa eri hankintakokonaisuuteen liittyvää, eri vaiheessa olevaa työtehtävää sekä toimia tuloksellisesti myös kiireen ja paineen alla. Työssä menestyminen edellyttää, että hyväksyt työympäristössäsi tapahtuvan jatkuvan muutoksen ja sinulla on hyvä palveluasenne. Haluat olla tiimissäsi ja koko hankintatoimistossa vaikuttamassa työsi ja työtapojesi kehittämiseen ja muutosten positiiviseen läpivientiin.

Mitä etsimme?
Etsimme tehtävään asiakaspalveluhenkistä, vuorovaikutustaitoista ja yhteistyökykyistä työntekijää, jolla on itsenäinen, oma-aloitteinen, ratkaisuhakuinen ja vastuullinen työote, ja joka kykenee ottamaan ja kantamaan vastuun omien tehtäviensä etenemisestä sovitussa aikataulussa ja oman työnsä jäljestä.
Mitä odotamme?
Odotamme hankintasihteeriltä kykyä osallistua prosessinomaiseen työskentelyyn. Työtehtäviin sisältyy keskeisellä tavalla yhteistyön tekeminen kollegojen, asiakkaiden, sopimuskumppanien sekä muiden sidosryhmien ja viranomaisten kanssa, joten hankintasihteerillä tulee olla hyvien kirjallisten ja suullisten esitystaitojen lisäksi myös hyvät neuvottelu-, yhteistyö- ja sosiaaliset taidot.
Mitä arvostamme?
Arvostamme julkisten hankintojen tuntemusta, työkokemusta julkisista hankinnoista ja julkisten hankintojen kilpailuttamiseen osallistumisesta käytännössä sekä projektinomaista työskentelyotetta. Hakemuksen voit myös laittaa ilman tätä osaamista, mikäli olet halukas kehittymään hankintojen ammattilaiseksi ja olet valmis tekemään pitkäjänteisesti töitä oman osaamisesi kehittymiseksi.
Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
Mitä tarjoamme?
Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen, monipuolisen ja itsenäisen työn sekä jatkuvan mahdollisuuden kehittää osaamistasi julkisten hankintojen alalla. Työkavereiksesi saat yli 20 hankintojen ammattilaista kolmesta eri tiimistä sekä esimiehen ja työyhteisön tuen ja kannustuksen työllesi. Yksikkömme tavoitteena on tuottaa parhainta palvelua asiakkaillemme.

Hankintasihteerin tehtäväkohtainen palkka on 2276,81 €/kk.

Hankintatoimistossa noudatetaan toimistotyöaikaa. Toimistossamme on tällä hetkellä käytössä liukuva työaika sekä mahdollisuus tehdä etätöitä VSSHP:n etätyöperiaatteiden mukaisesti.

Ennen valintapäätöksen tekoa tullaan mahdollisesti teettämään soveltuvuutta arvioiva testi. Toimen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
WWW-osoitehttp://www.vsshp.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa hankintakoordinaattori Eeva Etholén p. 050 316 5000 19.1. klo 13.00-14.00, 26.1. klo 10.00-11.00 ja 26.1. klo 13.00-14.00.

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.
Työpaikan osoiteKiinamyllynkatu 4-8, 20520 TURKU
PalkkausKVTES, tehtäväkoht. palkka 2276,81€/kk
Työ alkaa1.3.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.01.2021 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSSHP-00-6-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579637
Työnantajan viiteVSSHP-00-6-21

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin