Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laboratoriohoitaja, kl. mikrobiologian laboratorio

Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Turku

Hei sinä laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, joka olet vailla uusia haasteita! Kiinnostaako sinua työskentely moniammatillisessa ja innostavassa työyhteisössä? Haluatko tehdä työtä monipuolisten ja vaativien tutkimusten parissa, unohtamatta asiakaspalvelua? Jos vastasit näihin kyllä, nyt kannattaa hakea meille töihin. Meillä on haettavana laboratoriohoitajan sijaisuus Tyksin Laboratoriotoimialueen Kliinisen mikrobiologian vastuualueella molekyylimikrobiologian ja virologian prosessissa. Töiden alkamisajankohta on 14.9.2020 tai sopimuksen mukaan jatkuen 31.5.2021 saakka.

Tyks kliinisen mikrobiologian laboratorio tuottaa terveydenhuollon tarvitsemia infektiotautien toteamiseen ja hoitoon liittyviä korkealaatuisia tutkimuksia. Teemme laaja-alaisesti erilaisia mikrobiologisia tutkimuksia kuten serologisia ja PCR-määrityksiä, virusdiagnostiikkaa sekä bakteeri- ja sieniviljelyitä. BSL3-laboratorio on osa vastuualueemme toimintaa. Työskentelemme myös viikonloppuisin ja arkipyhinä ja laboratoriohoitajan tehtäviin kuuluu osastoverinäytteenotto aamuisin sairaalan vuodeosastoilla.

Palvelemme pääsääntöisesti sairaanhoitopiirin eri osastoja ja poliklinikoita, mutta asiakkainamme on myös muita terveydenhuollon yksiköitä. Laboratoriotutkimusten lisäksi palveluumme kuuluvat tutkimuksiin ja niiden tuloksiin liittyvät konsultaatiot. Tyks toimii opetussairaalana.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Mikäli sinulla on syventävät opinnot mikrobiologiasta tai työkokemusta mikrobiologisessa laboratoriossa työskentelystä on se eduksi tehtävän hoitamisessa. Tärkeää on, että olet valmis oppimaan uutta, tartut reippaasti ja joustavasti erilaisiin työtehtäviin sekä suhtaudut positiivisella asenteella myös potilastyöhön.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tavoitteena on palvelujen saanti myös ruotsinkielisten omalla äidinkielellä, joten ruotsin kielen taito on sinulle tässä tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle viihtyisät ja nykyaikaiset laboratoriotilat, haastavan työn sekä moniammatillisen työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää osaamistasi monipuolisesti.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri tarjoaa monipuolista koulutusta työntekijöilleen ja lisäksi Laboratoriotoimialueella sinulla on mahdollisuus osallistua oman alamme sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin oman osaamisesi kehittämiseksi.

Sinulla on mahdollisuus käyttää hyvin varusteltua, ilmaista kuntosaliamme Tyksin T-sairaalassa ja tarjolla on myös monipuolinen valikoima erilaisia henkilökunnan harrastusmahdollisuuksia ja henkilökunta-alennuksia eri alojen liikkeisiin.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.
WWW-osoitehttp://www.vsshp.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen osastonhoitaja Eija Elo-Lehtonen, p. 050 463 7570 tai tiiminvetäjä Terttu Autio, p. 050 463 7885.

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.
Työpaikan osoiteKiinamyllynkatu 4-8, 20520 TURKU
PalkkausKVTES
Työ alkaa14.9.2020/sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy31.07.2020 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSSHP-01-333-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390674
Työnantajan viiteVSSHP-01-333-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin