Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laboratoriohoitaja, Turun kaupunginsairaala

Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Turku

Hei sinä laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, joka olet vailla uusia haasteita! Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ monipuolisen ja vaihtelevan näytteenoton ja analytiikan parissa? Meillä on haettavana toistaiseksi voimassa oleva laboratoriohoitajan toimi Tyksin Laboratoriotoimialueella, Tykslabin vastuualueen Turun kaupunginsairaalan laboratoriossa.

Teemme monipuolista laboratoriotyötä, joka sisältää näytteenottoa sekä laboratorion näytteenottopisteissä että vuodeosastoilla ja analytiikkaa kliinisen kemian ja hematologian alueilta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa sisältäen viikonlopputyötä. Myös työskentely muissa Turun alueen laboratorioissa, erityisesti Runosmäen terveysaseman ja Turunmaan sairaalan laboratorioissa on mahdollista.

Työ laboratoriossamme on itsenäistä, mutta toimimme tiiminä, joten hyvällä yhteistyöllä mukavassa porukassa saamme työt sujumaan. Tärkeää työssämme on, että olet valmis oppimaan uutta, tartut reippaasti ja joustavasti erilaisiin työtehtäviin sekä suhtaudut positiivisella asenteella potilastyöhön.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tavoitteena on palvelujen saanti myös ruotsinkielisten omalla äidinkielellä joten ruotsinkielen taito on sinulle tässä tehtävässä eduksi.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri tarjoaa monipuolista koulutusta työntekijöilleen ja Laboratoriotoimialueella sinulla on mahdollisuus osallistua oman alamme sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin oman osaamisesi kehittämiseksi. Meillä on lisäksi tarjolla monipuolinen valikoima erilaisia henkilökunnan harrastusmahdollisuuksia ja henkilökunta-alennuksia eri alojen liikkeisiin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.
WWW-osoitehttp://www.vsshp.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen osastonhoitaja Kirsi Kaitanen p. 050 438 3776.

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.
Työpaikan osoiteKiinamyllynkatu 4-8, 20520 TURKU
PalkkausKVTES tehtäväkoht. palkka 2 486,81 €/kk
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.04.2021 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSSHP-01-165-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694046
Työnantajan viiteVSSHP-01-165-21

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin