Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Osastonhoitaja, riippuvuuspsykiatrian avohoito

Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Turku

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä Turun yliopistollisen keskussairaalan Psykiatrian toimialueella on haettavana osastonhoitajan toimi riippuvuuspsykiatrian avohoidossa.

Riippuvuuspsykiatrian avohoitoon kuuluvat opioidiriippuvaisten potilaiden hoitoprosessi, päihdeperhetyön prosessi, kaksoisdiagnoosipotilaiden hoito sekä somaattisten osastoiden kanssa tehtävä yhteistyö.

Riippuvuuspsykiatrian vastuualueella on tällä hetkellä aktiivisen kehittämisen vaihe, ja osastonhoitaja osallistuu omalta osaltaan prosessien kehittämiseen.

Osastonhoitaja johtaa päivittäistä toimintaa osastolla ja toimii hoitohenkilöstön lähiesimiehenä. Osastonhoitajan tehtäviin kuuluu toiminnan organisointi ja suunnittelu yhdessä vastuulääkärin kanssa. Lisäksi hän toimii tiiviissä yhteistyössä toimialueen muiden osastonhoitajien, hallinnollisen osastonhoitajan ja ylihoitajan kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta lähiesimies- ja kehittämistehtävistä sekä osaamista psykiatrisesta hoitotyöstä. Arvostamme päihdepsykiatrista osaamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä sekä rohkeutta kehittää oman yksikön toimintaa, niin että se vastaa tulevaisuuden haasteita. Ruotsin kielen taito luetaan eduksi. Koeaika on 4 kk.

Ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.
WWW-osoitehttp://www.vsshp.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa ylihoitaja Jaana Silvola, puh. 044-1828434 ja jaana.silvola@tyks.fi.

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.
Työpaikan osoiteKiinamyllynkatu 4-8, 20520 TURKU
PalkkausKVTES
Työ alkaa2.11.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2020 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSSHP-01-389-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461368
Työnantajan viiteVSSHP-01-389-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin