Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Osastonylilääkäri, psykiatria

Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Kaarina

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä, Turun yliopistollisen keskussairaalan psykiatrian toimialueen mielialahäiriöiden vastuualueella on haettavana osastonylilääkärin virka.

Osastonylilääkärin tehtäviin kuuluu mielialahäiriövastuualueella Kaarina-Lieto-Parainen avohoitoalueen kolmen työryhmän toiminnan johtaminen, kehittäminen ja koordinointi. Osastonylilääkärin työpanos tulee olemaan keskeinen avohoitoalueen kehittämistoiminnassa. Osastonylilääkärin kliininen työpanos sijoittuu mielialatyöryhmiin virkaan valitun kanssa erikseen sovitulla tavalla. Paraisten mielialahäiriötyöryhmä palvelee erityisesti alueen ruotsinkielistä väestöä.

Mielialahäiriövastuualueella on meneillään aktiivinen kehittämistyö. Vastuualueen toiminta on tarkoitus jakaa viiteen eri prosessiin, joita ovat mielialahäiriöiden diagnostiikka ja konsultointi, masennus ja yleistynyt ahdistuneisuus, foobiset ahdistuneisuushäiriöt ja pakko-oireinen häiriö, tyypin II kaksisuuntainen mielialahäiriö ja tunne-elämältään epävakaa persoonallisuus ja kompleksiset traumat.

Kaarina-Lieto-Parainen avohoitoalueella työskentelee osastonylilääkärin lisäksi kaksi erikoislääkäriä ja moniammatilliset tiimit. Osastonylilääkäri toimii alueensa lääkäreiden ja akateemisen tutkimushenkilöstön lähiesimiehenä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävistä tehtävistä sekä soveltuva johtamiskoulutus tai kokemusta hallinnollisista tehtävistä.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.
WWW-osoitehttp://www.vsshp.fi
YhteystiedotVastuualuejohtaja Monika Meimer, puh. 050 593 6454, monika.meimer@tyks.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.
Työpaikan osoiteKiesikatu 4, 20780 KAARINA
PalkkausLääkärien virkaehtosopimus
Työ alkaa1.11.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.10.2019 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSSHP-01-445-19/fi_FI
Ilmoitus jätetty20.09.2019
Ilmoitusnumero10106827
Työnantajan viiteVSSHP-01-445-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin