Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja, psykiatria

Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Turku

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin, Tyks, Psykiatrian toimialueen Akuuttipsykiatrian vastuualueella on haettavana kaksi sairaanhoitajan toimea, joiden ensisijainen sijoituspaikka on Akuuttityöryhmä I, jonka toimipisteet ovat Turussa ja Raisiossa ja Akuuttityöryhmä II, jonka sijoituspaikka on Tyks, kantasairaala, rakennus 11 B Turku.

Akuuttityöryhmä I vastaa erikoistason psykiatrisesta avohoidosta aikuisväestölle tarvittaessa kiireellisenä. Työryhmässä tehdään hoidon tarpeen arviointeja, lyhyitä hoito- ja tutkimusjaksoja ja tarvittavan jatkohoidon ohjausta. Akuuttityöryhmä II:ssa työ painottuu yhteistyöhön päivystyksen mielenterveys- ja päihdeyksikön kanssa sekä tarpeen mukaiseen hoito- ja arviointiprosessiin. Työn periaatteita akuuttilinjalla yleisesti ovat nopea reagointi, moniammatillisuus, joustavuus, yhteistyö ja tarpeen mukainen liikkuvuus. Työtä tehdään tällä hetkellä virka-aikana. Akuuttipsykiatrian vastuualueen muutosprosessien myötä työ voi olla jatkossa myös vuorotyötä (aamu-ilta, tarvittaessa viikonloppuina).

Psykiatrian osaamisen lisäksi työ edellyttää kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin, kykyä itsenäiseen toimintaan ja yhteistyöhön perusterveydenhuollon ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa sekä erikoissairaanhoidon sisällä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Jos kiinnostuit ja olet positiivisella energialla varustettu, uusiin haasteisiin innolla tarttuva henkilö, voit olla juuri sitä mitä etsimme.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Toimen täytössä noudatamme 4 kk:n koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.
WWW-osoitehttp://www.vsshp.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävistä antaa oh Maarit Mäntylä, maarit.mantyla@tyks.fi (akuuttityöryhmä I) puh. 0503685304 ja oh Minna Pirttikoski minna.pirttikoski@tyks.fi (akuuttityöryhmä II) puh. 0449073624 tai hoh Johanna Aaltonen johanna.aaltonen@tyks.fi puh. 0504386062.

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.
Työpaikan osoiteKiinamyllynkatu 4-8, 20521 TURKU
PalkkausKVTES
Työ alkaa2.9.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.04.2019 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSSHP-01-197-19/fi_FI
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9929372
Työnantajan viiteVSSHP-01-197-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin