Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimintaterapeutti, riippuvuuspsykiatrian avohoito

Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Turku

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä Turun yliopistollisen keskussairaalan Psykiatrian toimialueella Riippuvuuspsykiatrian vastuualueella on haettavana toimintaterapeutin toimi. Pääasiallinen työn suorittamispaikka työsuhteen alussa on riippuvuuspsykiatrian avohoidossa. Työn suunniteltu aloitusajankohta on 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Riippuvuuspsykiatrian avohoitoon kuuluvat opioidiriippuvaisten potilaiden hoito- ja perheprosessi sekä kaksoisdiagnoosipotilaiden prosessi. Toimintaterapeutti työskentelee näissä prosesseissa osana moniammatillista tiimiä. Toimintaterapeutin tehtäviin kuuluvat mm. toimintakyvyn arviointi, lyhyet yksilötyöskentelyjaksot, kotikäyntien toteuttaminen sekä ryhmien suunnittelu ja ohjaus.

Arvostamme aitoa kiinnostusta riippuvuuspsykiatrian kehittämiseen, sekä kokemusta päihde- tai mielenterveystyöstä. Eduksi katsomme alaan liittyvän lisäkoulutuksen, sekä ruotsinkielen taidon. Odotamme meillä työskenteleviltä henkilöiltä hyviä yhteistyötaitoja, myönteistä asennetta sekä joustavuutta.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät koulutusmahdollisuudet. Vastuualueellamme painotetaan tällä hetkellä erityisesti motivoivan haastattelun menetelmäkoulutusta. Lisäksi pyrimme vahvistamaan osaamistamme mm. dialektisen käyttäytymisterapian ja perhetyön alueilla. Tarjoamme myös säännöllistä työnohjausta sekä kehittämismyönteisen työilmapiirin ja hyvän työporukan.

Toimen täytössä noudatamme 4 kk:n koeaikaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.
WWW-osoitehttp://www.vsshp.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antavat vs. hallinnollinen osastonhoitaja Terhi Suvanne, p. 040 182 8434, terhi.suvanne@tyks.fi tai osastonhoitaja Pinja Kokkonen, p. 040 571 8901, pinja.kokkonen@tyks.fi.

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.
Työpaikan osoiteKiinamyllynkatu 4-8, 20520 TURKU
PalkkausKVTES
Työ alkaa1.4.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.02.2020 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSSHP-01-85-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10265990
Työnantajan viiteVSSHP-01-85-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin