Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, infrarakentamisen turvallisuus/laatu

Väylävirasto Helsinki

TYÖPAIKAN ESITTELY
Väylävirasto on noin 400 hengen asiantuntijavirasto, joka keskittyy tie-, rata- ja meriliikenteen väyläverkon suunnitteluun, kehittämiseen ja kunnossapitoon sekä liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Lisäksi se vastaa liikenteenohjauksen ja talvimerenkulun järjestämisestä. Väylä toimii liikennejärjestelmäsuunnittelussa maakuntien liittojen, kuntien, kaupunkiseutujen ja muiden toimijoiden ensisijaisena kumppanina.

Väylä on tilaajavirasto. Vuosibudjettimme on 1,6 miljardia euroa ja hallinnoimamme väyläomaisuuden arvo on 20 miljardia euroa. Työllistämme välillisesti yli 14 000 henkeä.

Väylä huolehtii liikenteen palvelutasosta ja edistää näin yhteiskuntamme hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä. Väylän tehtävänä on vastata liikkumisen muutoksen synnyttämiin asiakastarpeisiin tehokkaasti ja vastuullisesti sekä tuottaa yhteiskunnalle kasvun alustaa toimivan ja turvallisen infran muodossa. Lisäksi edistämme osaltamme infra-alan kehitystä ja vastuullista rakentamista.

Twitterissä (https://twitter.com/vaylafi)
Facebook (https://www.facebook.com/vaylafi)
YouTubessa (https://www.youtube.com/user/vaylafi)
Instagram (https://www.instagram.com/vaylafi/)
Flickr https://www.flickr.com/photos/vaylafi/
Työpaikan tiedot: Tampere Yliopistonkatu 38 33100 Tampere
Pasila Opastinsilta 12 A, PL 33 00521 Helsinki

TEHTÄVÄN KUVAUS
Väyläviraston Hankkeet toimiala hakee infrahankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen kehittämispäällikköä ylitarkastajan virkaan. Kehittämispäällikön tehtäväalueena on hankkeiden turvallisuus ja laadunhallinta. Tehtävä sijoittuu toimialalla hankehallintaosastolle.
Väyläviraston Hankkeet toimiala vastaa viraston vastuulla olevista rata-, tie- ja meriväylähankkeiden rakennussuunnittelusta ja hankkeiden rakentamisesta.

Kehittämispäällikön tehtävä pitää sisällään hankkeiden suunnittelun ja rakentamisen turvallisuustehtävien hoitamisen sekä omavalvontojen toteuttamisen yhteistyössä viraston turvallisuustoiminnon kanssa. Lisäksi se pitää sisällään sekä suunnittelun että rakennuttamisen laadunhallinnan tehtäviä. Infrarakentamisen turvallisuuden tehtävät sekä suunnittelun ja rakennuttamisen laadunhallinnan tehtävät pitävät sisällään tilaajan oman toiminnan prosessit ja tilaajan toimittajalta edellyttämät kokonaisuudet.
Kehittämispäällikön keskeiset tehtävät:
Vastaa suunnittelun ja rakentamisen turvallisuustehtävien koordinoinnista sekä menetelmien ohjeistamisesta ja käyttöönotosta
Vastaa suunnittelun ja rakentamisen turvallisuuden omavalvonnoista ja näistä saatujen tietojen hyödyntämisestä turvallisuuden parantamisessa sekä ohjeistamisessa
Osallistuu suunnittelun ja rakennuttamisen projektinhallinnan arviointeihin ja laadun omavalvontoihin sekä siihen liittyvään kehittämiseen
Vastaa suunnittelun ja rakennuttamisen hankinnan asiakirjojen kehittämisen ja ylläpidon koordinoinnista
Osallistuu viraston turvallisuuden ja riskienhallinnan kehittämiseen
VAATIMUKSET
tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
infrarakentamisen turvallisuusasioiden tuntemista
kokonaisuuksien hahmottamista, aktiivista kehittämisotetta
hyviä organisointitaitoja
yhteistyökykyä
hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja

Katsomme eduksi, mikäli hakijalla on kokemusta infrahankkeiden suunnittelusta tai rakennuttamisesta sekä siihen liittyvästä laadunhallinnasta.

Palkkaus määräytyy Väyläviraston palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen suoriutumisen perusteella.
- joustava työaika
- etätyömahdollisuus
- Smartum liikunta- ja kulttuurietu
- työmatkaseteli
- työnantajan tukema lounas


tai sopimuksen mukaan
Vakinainen.
Tässä vaiheessa toivomme liitteeksi vain CV:n . Muut mahdolliset liitteet pyydämme rekrytoinnin edetessä.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Tehtävää täytettäessä tehdään mahdollisesti soveltuvuusarviointi.
Tehtävän täytössä voidaan noudattaa max. kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
VÄYLÄ/1970/01.01.01/2020
ID: 31-90-2020
WWW-osoitehttp://www.vayla.fi
YhteystiedotKristiina Laakso, Johtaja , 0295343551, kristiina.laakso@vayla.fi
Anna Tarhonen, Kehittämispäällikkö, 029 534 3252 , anna.tarhonen@vayla.fi
Työpaikan osoite00520 HELSINKI
Työ alkaa01.06.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy01.04.2020 klo 12:00
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Väylävirasto PL 33 (Opastinsilta 12 A) 00521 Helsinki
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=34dabe1e-4c8b-4625-b23a-b5182cad77c5&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty17.03.2020
Ilmoitusnumero10304600
Työnantajan viite66005

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin