Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Harjoittelija hankehallinnan avustaviin tehtäviin

Väylävirasto Helsinki

TYÖPAIKAN ESITTELY
Väylävirasto on noin 450 hengen asiantuntijavirasto. Vastaamme tie- ja rataverkon sekä vesiväylien suunnittelusta, kehittämisestä ja kunnossapidosta sekä liikenteen ja maankäytön yhteensovittamisesta. Vastaamme myös liikenteenohjauksen ja talvimerenkulun järjestämisestä.
Toimimme liikennejärjestelmäsuunnittelussa maakuntien liittojen, kuntien, kaupunkiseutujen ja muiden toimijoiden ensisijaisena kumppanina.
Olemme tilaajavirasto. Vuosibudjettimme on 2 miljardia euroa ja hallinnoimamme väyläomaisuuden arvo on 20 miljardia euroa. Työllistämme välillisesti yli 14 000 henkeä.


Työpaikan tiedot: Helsinki (Pasila) Opastinsilta 12 A, PL 33 00521 Helsinki

TEHTÄVÄN KUVAUS
Hankkeet toimiala hakee hankehallintaosastolle hyvän projektiotteen omaavaa harjoittelijaa työskentelemään innostuneeseen ja mukavaan porukkaan, jossa edistetään erilaisten rakentamishankkeiden menetelmiä ja järjestelmiä kuten hankkeiden kustannushallintaa, tiedonhallinta ja laadunhallintaa.

Väyläviraston Hankkeet -toimiala vastaa valtion tie-, rata- ja vesiväyliin liittyvistä rakennushankkeiden toteuttamisesta.

Haemme harjoittelijaa Infrahankkeiden kustannuslaskentaprojektiin (www.ihkuallianssi.fi). Projektissa toteutetaan kustannuslaskentaohjelmisto ja palvelu infrahankkeiden käyttöön.

Projektin ensimmäinen vaihe on jo valmis ja seuraava käynnistymässä. Harjoittelijan työ pitää sisällään hankeosien kustannuslaskentamallien tekemistä yhdessä muiden projektissa työskentelevien kanssa. Lähtötietoina käytetään suunnitteluohjeistusta ja normeja sekä hankkeiden olosuhdetietoja.

Ihku ohjelmistoa kehitetään allianssimallilla. Projektilla on käytössä yhteinen työtila ns. big room, jossa harjoittelija saa hyvän tuen ja apua tehtäviensä toteuttamiseen muilta projektissa työskenteleviltä.


VAATIMUKSET
Hakijalta odotamme 3-4 vuoden yliopisto tai korkeakouluopintoja. Diplomi-insinööri-, insinööri-, matematiikka- tai muut vastaavat opinnot antavat hyvän pohjan tähän tehtävään.

Lisäksi odotamme sinulta sujuvaa tietojärjestelmien käyttötaitoja ja kykyä oma-aloitteisuuteen. Innovatiivinen ja tekevä ote sekä kyky pitkäjänteiseen työhön ovat tärkeitä ominaisuuksia tässä työssä menestymiseen.

Osaamista infra-alasta, tiedonhallinnasta tai mallintamisen saralta katsomme eduksesi.

Palkkaus määräytyy opiskelijan vuosikurssin ja aiemman alan työkokemuksen perusteella.
- Joustava työaika
- etätyömahdollisuus
- työmatkaetu
- työnantajan tukema lounas.


Harjoittelu tai sopimuksen mukaan
Määräaikainen (alle 12 kk).
Tässä vaiheessa toivomme hakemuksen liitteeksi vain CV:n. Muut mahdolliset liitteet pyydämme rekrytoinnin edetessä.
Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
VÄYLÄ/7690/01.01.01/2020
ID: 31-70-2021
WWW-osoitehttp://www.vayla.fi
YhteystiedotKristiina Laakso , Osastonjohtaja, 029 534 3551, kristiina.laakso@vayla.fi
Ari Huomo, Kehittämispäällikkö, 029 534 3609, ari.huomo@vayla.fi
Työpaikan osoite00520 HELSINKI
Työ alkaa17.05.2021, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, Määräaikainen.
Haku päättyy23.04.2021 klo 16:00
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Väylävirasto PL 33 (Opastinsilta 12 A) 00521 Helsinki
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e7e3e424-5911-4c2c-a7c2-54721f42b697&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty07.04.2021
Ilmoitusnumero10693353
Työnantajan viite78970

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin