Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Turvalaitekunnossapidon valvoja, Radan kunnossapit

Väylävirasto Helsinki

TYÖPAIKAN ESITTELY
Väylävirasto on noin 400 hengen asiantuntijavirasto, joka keskittyy tie-, rata- ja meriliikenteen väyläverkon suunnitteluun, kehittämiseen ja kunnossapitoon sekä liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Lisäksi se vastaa liikenteenohjauksen ja talvimerenkulun järjestämisestä. Väylä toimii liikennejärjestelmäsuunnittelussa maakuntien liittojen, kuntien, kaupunkiseutujen ja muiden toimijoiden ensisijaisena kumppanina.

Väylä on tilaajavirasto. Vuosibudjettimme on 1,6 miljardia euroa ja hallinnoimamme väyläomaisuuden arvo on 20 miljardia euroa. Työllistämme välillisesti yli 14 000 henkeä.

Väylä huolehtii liikenteen palvelutasosta ja edistää näin yhteiskuntamme hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä. Väylän tehtävänä on vastata liikkumisen muutoksen synnyttämiin asiakastarpeisiin tehokkaasti ja vastuullisesti sekä tuottaa yhteiskunnalle kasvun alustaa toimivan ja turvallisen infran muodossa. Lisäksi edistämme osaltamme infra-alan kehitystä ja vastuullista rakentamista.

Twitterissä (https://twitter.com/vaylafi)
Facebook (https://www.facebook.com/vaylafi)
YouTubessa (https://www.youtube.com/user/vaylafi)
Instagram (https://www.instagram.com/vaylafi/)
Flickr https://www.flickr.com/photos/vaylafi/
Työpaikan tiedot: Oulu Veteraanikatu 5 90130 Oulu

TEHTÄVÄN KUVAUS
Väylän Radan kunnossapito -yksikköön haetaan ylitarkastajan virkaan turvalaitekunnossapidon valvojaa Pohjois-Suomen alueelle.
Radan kunnossapito yksikkö vastaa rataverkon, sen laitteiden ja rakennelmien kunnossapidosta. Kunnossapitourakat hankitaan kilpailuttamalla. Pohjois-Suomen alue käsittää likimain Kokkola-Äänekoski-Iisalmi-Porokylärajauksen sisään jäävän alueen.

Pohjois-Suomen turvalaitekunnossapidon valvoja työskentelee tiiviissä yhteistyössä Pohjois-Suomen tilaaja- ja rataisännöitsijäorganisaation kanssa ja osallistuu alueen kunnossapitourakoiden valvontaan ja ohjaamiseen sekä alueen urakoiden hankinnan valmisteluun.

Tehtävä painottuu valvontatehtäviin, jotka vaativat matkustusvalmiutta koko Pohjois-Suomen alueella. Varsin laajaan tehtäväkenttään sisältyy myös erilainen sidosryhmäyhteistyö rakentamisprojektien sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, reilun työyhteisön ja hyvät henkilöstöedut.

VAATIMUKSET
Odotamme sinulta tehtävään sopivaa rautatieturvalaitetekniikan osaamista sekä soveltuvaa koulutusta. Arvostamme kokemusta kunnossapidon ja rakentamisen valvonta- sekä tilaajatehtävistä. Samoin arvostamme kokemusta urakointi- tai suunnittelutehtävistä rautatieturvalaitetekniikkaan liittyen.

Tehtävän menestyksellistä hoitamista auttavat hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot, hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito suomen kielellä sekä riittävän hyvä englannin ja ruotsin kielen taito. Lisäksi valittavalla henkilöllä tulee olla edellytykset kehittää valvonnan digitaalisia työkaluja sekä hyödyntää niitä työssään.

Palkkaus määräytyy Väyläviraston palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen suoriutumisen perusteella.
- Joustava työaika
- etätyömahdollisuus
- Smartumin liikunta- ja kulttuurietu
- työmatkaetu
- työnantajan tukema lounas.


tai sopimuksen mukaan.
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Tehtävää täytettäessä tehdään mahdollisesti soveltuvuusarviointi.
Tehtävän täytössä voidaan noudattaa max. kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
VÄYLÄ/1595/01.01.01/2020
ID: 31-91-2020
WWW-osoitehttp://www.vayla.fi
YhteystiedotJukka Valjakka, yksikönpäällikkö, 029 534 3925, jukka.p.valjakka@vayla.fi
Kristian Granlund, Projektipäällikkö, radan kunnossapito, 029 534 3197, kristian.granlund@vayla.fi
Työpaikan osoite00520 HELSINKI
Työ alkaa01.06.2020, sopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy09.04.2020 klo 16:00
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Väylävirasto PL 33 (Opastinsilta 12 A) 00521 Helsinki
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=295c453a-5e74-4434-b656-92f6c6f825bc&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty19.03.2020
Ilmoitusnumero10307266
Työnantajan viite66034

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin