Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Linja-autonkuljettaja

Vekka Group Oy Hämeenlinna

Haemme linja-autonkuljettajia linja-, koulu- ja tilausliikenteeseen. Työsuhde on alussa "tarvittaessä työhönkutsuttava" -periaatteella toimiva, koska vakituinen henkilöstömme tarvitsee tällä hetkellä ensisijaisesti loma- ja pekkasten tuuraajaa.

Arvostamme hyvää asiakaspalvelutaitoa ja ammattitaitoista ajotapaa. Edellytämme henkilöliikenteen ammattipätevyyttä sekä D-luokan ajokorttia. Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi.

Varikkopaikkoina tässä tehtävässä on pääsääntöisesti Hämeenlinna, josta operoidaan Hattulan-, Hämeenlinnan- ja Janakkalan linja- ja seutuliikennettä.

Meillä työskentelevät kuljettajat ja muu henkilöstö kertovat kokevansa toimintaympäristömme rennon asialliseksi, jossa on mukava työskennellä. Hyvä työilmapiiri on meille todella tärkeä ja panostamisen arvoinen asia.
Työilmapiirin kehitys lähtee pienistä asioista, kuten sen varmistamisesta, että työntekijät tulevat joka aamu hyvillä mielin töihin. Kaikilla on tietenkin huonoja päiviä, mutta on tärkeää, että työpaikka on paikka, johon on hyvä tulla. Olemme jokainen yksilöitä ja omaamme omat mielenkiinnon kohteemme, mutta työpaikalla puhallamme yhteen hiileen ja autamme toinen toistamme. Henkilöstötyytyväisyytemme on tällä hetkellä kouluarvosanan 9 tasoa, jonka myötä myös työntekijävaihtuvuutemme on vuositasolla n. 1%. Meillä siis tykätään olla töissä!

Laita vapaamuotoinen hakemus, jossa esittelet itseni ja osaamisesi sähköpostilla. Laita liitteeksi myös ansioluettelosi. Hakemukset sähköpostitse liikennejohtaja Keijo Koskiselle, osoitteeseen keijo.koskinen@vekkagroup.fi
Sähköpostin otsikoksi Kuljettajahakemus, Hämeenlinna.

Vekka Group Oy on vastuullinen ja vakavarainen yhtiö, joka on toiminut aina vuodesta 1931 saakka. Alkujaan Hämeenlinnalainen yritys, mutta nykyisin toimintaa on laajennettu Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla ja Kainuussa. Toimimme nykyisin eri brändien alla, jotka ovat Miodex, Hämeenlinnan bussiliikenne, Vekka ja Vekka Tours.
WWW-osoitehttps://vekkaliikenne.fi/
YhteystiedotKeijo Koskinen, 040 521 8615, keijo.koskinen@vekkagroup.fi
Työpaikan osoiteParolantie 104, 13130 HÄMEENLINNA
PalkkausTyöehtosopimuksen mukainen (AKT)
Työ alkaaSovittavissa
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty09.12.2021
Ilmoitusnumero11102015

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin