Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyö Terveystuotemyyjä

Venum Sales Oy Helsinki

Haluatko uusia tuulia, parempaa työpaikkaa, vapautta, hyvää liksaa ja sopivasti haastetta uuteen vuosikymmeneen!

Venum Sales Oy palkkaa nyt 5 Kesätyöntekijää terveystuotemyyjää aamuvuoroon Pasilaan! Pääset osaksi monipuolista ja kokemusrikasta työtä sekä projekteja ja tehtävissäsi hyvin suoriuduttuasi voit edetä aina oman myyntitoimistosi esimieheksi asti.

Työtä tehdään Suomen parhaimilla työkaluilla siistissä toimistossa Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien vierellä jossa sinä saatat olla etsimämme menestyjä ja seuraava myynti specialisti, mikäli olet motivoitunut tiimipelaaja, jolla on sanat hallussa ja pilkettä silmänkulmassa.

Tarjoamme mahtavan palkkamallin ja hyvin myyvän tuotteen lisäksi jatkuvan koulutuksen ja myynnillisen tuen. Venumilla työ on mukavaa se hoidetaan hymy huulilla ja nauru naamassa hyvässä seurassa. Rahakkaat kilpailut siivittävät tulokset korkealle ja voittoja juhlimme yhdessä tiimiläisten kesken. Asiantuntijamme asettavat itse omat tavoitteensa ja me tarjoamme edellytykset ylittää ne.

Myy sinä ensin itsesi meille jo tänään! Palkkaamme hyvät tyypit kohdalle osuessa! Nopeus on valttia! Älä jää jälkeen miettimään vaan hae heti!

Lisätietoja yrityksestä www.venumsales.fi


Laita vapaamuotoinen itseäsi parhaiten kuvaava hakemuksesi yhteystiedoilla varustettuna sähköpostilla: rekrytointi@venumsales.fi, ja olemme mahdollisimman nopeasti yhteydessä haastattelun merkeissä!
WWW-osoitehttps://www.venumsales.fi
Yhteystiedotrekrytointi@venumsales.fi
Työpaikan osoiteOpastinsilta 8 D, 00520 HELSINKI
Palkkauspalkka-ansio + bonukset + edut
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa30.05.2020, Sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, aamuvuoro
Työn kesto1 - 3 kk
Jätä hakemusrekrytointi@venumsales.fi
Ilmoitus jätetty29.05.2020
Ilmoitusnumero10361765

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin