Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähköliittymämyyjä

Venum Sales Oy Turku

Energiaa elämään!!

Venum Sales Oy palkkaa 3 osa-aikaista energia-asiantuntijaa arki-illoille ja viikonlopputyöhön. Työtä tehdään suomen trendikkäimmillä työkaluilla siistissä toimistossa Turun keskustassa. Sinä saatat olla etsimämme menestyjä, mikäli olet motivoitunut tiimipelaaja, jolla on sana hallussa ja pilkettä silmäkulmassa.

Tarjoamme loistavan palkkamallin ja myyvän tuotteen lisäksi jatkuvan koulutuksen ja myynnillisen tuen. Venumilla työ on mukavaa ja se hoidetaan hymy huulilla hyvässä seurassa. Rahakkaat kilpailut siivittävät tulokset korkealle ja voittoja juhlimme yhdessä tiimiläisten kesken. Asiantuntijamme asettavat itse omat tavoitteensa ja me tarjoamme edellytykset ylittää ne.

Myy itsesi meille jo tänään! Palkkaamme hyvät tyypit kohdalle osuessa! Nopeus on valttia! Älä jää jälkeen vaan hae heti!

Lisätietoja yrityksestä www.venumsales.fi
Lisätietoja tuotteista www.fi-nergy.fi

Energiset hakemukset puhelinnumeron kera osoitteeseen turku@venumsales.fi tai soita Teijolle 0413190421 ja varaa aika haastatteluun. Tee se nyt!
WWW-osoitehttp://venumsales.fi
YhteystiedotTeijo Mäki
041-3190421
turku@venumsales.fi
Työpaikan osoiteYliopistonkatu, 20100 TURKU
Palkkaus500-2000€/kk
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, min. 15h/vk
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty13.12.2019
Ilmoitusnumero10195497

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin