Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähkönmyyjä iltavuoro

Venum Sales Oy Turku

Energiaa elämään!

Venum Sales Oy palkkaa 2 osa-aikaista sähkönmyyjää iltavuoroon Turkuun Työtä tehdään suomen trendikkäimmillä työkaluilla siistissä toimistossa Pasilan ytimessä hyvien kulkuyhteyksien vierellä. Sinä saatat olla etsimämme menestyjä, mikäli olet motivoitunut tiimipelaaja, jolla on sana hallussa ja pilkettä silmäkulmassa.

Tarjoamme loistavan palkkamallin ja myyvän tuotteen lisäksi jatkuvan koulutuksen ja myynnillisen tuen. Venumilla työ on mukavaa ja se hoidetaan hymy huulilla hyvässä seurassa. Rahakkaat kilpailut siivittävät tulokset korkealle ja voittoja juhlimme yhdessä tiimiläisten kesken. Asiantuntijamme asettavat itse omat tavoitteensa ja me tarjoamme edellytykset ylittää ne.

Myy itsesi meille jo tänään! Palkkaamme hyvät tyypit kohdalle osuessa! Nopeus on valttia! Älä jää jälkeen vaan hae heti!

Lisätietoja yrityksestä www.venumsales.fi


Ota meihin yhteyttä itseäsi parhaiten kuvaavan hakemuksen ja yhteystietojen kera osoitteeseen rekrytointi@venumsales.fi ! Otamme yhteyttä mahdollisimman nopeasti ja sovimme ajan haastatteluun.
WWW-osoitehttp://venumsales.fi
Yhteystiedotrekrytointi@venumsales.fi
Teijo Mäki/Toimistopäällikkö
turku@venumsales.fi
P.041-3190421
Työpaikan osoiteKristiinankatu 5 B 9, 20100 TURKU
Palkkaus500-2000€/kk
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti tai Sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, iltavuoro
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusrekrytointi@venumsales.fi
Ilmoitus jätetty07.04.2020
Ilmoitusnumero10320372

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

51 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin