Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähkönmyyjä

Venum Sales Oy Turku

Energiaa elämään!

Venum Sales Oy palkkaa 5 sähkönmyyjää kesätöihin aamuvuoroon Turun toimistolle! Työtä tehdään suomen trendikkäimmillä työkaluilla siistissä toimistossa Turussa hyvien kulkuyhteyksien vierellä. Sinä saatat olla etsimämme menestyjä, mikäli olet motivoitunut tiimipelaaja, jolla on sana hallussa ja pilkettä silmäkulmassa.

Tarjoamme loistavan palkkamallin ja myyvän tuotteen lisäksi jatkuvan koulutuksen ja myynnillisen tuen. Venumilla työ on mukavaa ja se hoidetaan hymy huulilla hyvässä seurassa. Rahakkaat kilpailut siivittävät tulokset korkealle ja voittoja juhlimme yhdessä tiimiläisten kesken. Asiantuntijamme asettavat itse omat tavoitteensa ja me tarjoamme edellytykset ylittää ne.

Myy itsesi meille jo tänään! Palkkaamme hyvät tyypit kohdalle osuessa! Nopeus on valttia! Älä jää jälkeen vaan hae heti!

Lisätietoja yrityksestä www.venumsales.fi

Ota meihin yhteyttä itseäsi parhaiten kuvaavan hakemuksen ja yhteystietojen kera osoitteeseen rekrytointi@venumsales.fi ! Otamme yhteyttä mahdollisimman nopeasti ja sovimme ajan haastatteluun.
WWW-osoitehttps://www.venumsales.fi
Yhteystiedotrekrytointi@venumsales.fi
turku@venumsales.fi
Tai suoraan :
Teijo Mäki : 0413190421
Työpaikan osoiteKristiinankatu 5 B 9, 20100 TURKU
PalkkausProvisio + bonukset + Edut!
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti/ sop. mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, aamuvuoro
Työn kestoyli 12 kuukautta, aamuvuoro
Jätä hakemusrekrytointi@venumsales.fi
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354766

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin