Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Teleduuni/Kesätyö 2020

Venum Sales Oy LAHTI

Kesätyöt vielä hakusessa?
Haluatko uusia tuulia, parempaa työpaikkaa, vapautta, hyvää liksaa ja sopivasti haastetta uuteen vuosikymmeneen!

Venum Sales Oy palkkaa nyt 2 Kesätyöntekijää terveystuotemyyjää aamuvuoroon ja 2 iltavuoroon Lahteen! Pääset osaksi monipuolista ja kokemusrikasta työtä sekä projekteja ja tehtävissäsi hyvin suoriuduttuasi voit edetä aina oman myyntitoimistosi esimieheksi asti.

Työtä tehdään Suomen parhaimilla työkaluilla siistissä toimistossa Lahden keskustassa hyvien kulkuyhteyksien vierellä jossa sinä saatat olla etsimämme menestyjä ja seuraava myynti specialisti, mikäli olet motivoitunut tiimipelaaja, jolla on sanat hallussa ja pilkettä silmänkulmassa.

Tarjoamme mahtavan palkkamallin ja hyvin myyvän tuotteen lisäksi jatkuvan koulutuksen ja myynnillisen tuen. Venumilla työ on mukavaa se hoidetaan hymy huulilla ja nauru naamassa hyvässä seurassa. Rahakkaat kilpailut siivittävät tulokset korkealle ja voittoja juhlimme yhdessä tiimiläisten kesken. Asiantuntijamme asettavat itse omat tavoitteensa ja me tarjoamme edellytykset ylittää ne.

Myy sinä ensin itsesi meille jo tänään! Palkkaamme hyvät tyypit kohdalle osuessa! Nopeus on valttia! Älä jää jälkeen miettimään vaan hae heti!
Töitä on mahdollista jatkaa kesän jälkeen niin osa-aikaisena kuin kokopäiväisenäkin!

Lisätietoja yrityksestä www.venumsales.fi

44 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin