Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Terveystuotemyyjä Kesätyö Aamu/iltavuoro

Venum Sales Oy Mikkeli

Haluatko uusia tuulia, parempaa työympäristöä, vapautta, hyvää liksaa ja sopivasti haastetta uuteen vuosikymmeneen!
KIINNOSTUITKO? JATKA LUKEMISTA.

www.venumsales.fi

Venum Sales Oy palkkaa nyt 5 vitamiinimyyjää kesätöihin aamu- tai iltavuoroon Mikkeliin! Pääset osaksi monipuolista ja kokemusrikasta työtä sekä projekteja ja tehtävissäsi hyvin suoriuduttuasi voit edetä aina oman myyntitoimistosi esimieheksi asti.

Työtä tehdään suomen parhaimilla työkaluilla siistissä toimistossa jossa sinä saatat olla etsimämme menestyjä ja seuraava myynti specialisti, mikäli olet motivoitunut tiimipelaaja, jolla on sanat hallussa ja pilkettä silmänkulmassa.

Tarjoamme mahtavan palkkamallin ja hyvin myyvän tuotteen lisäksi jatkuvan koulutuksen ja myynnillisen tuen. Venumilla työ on mukavaa se hoidetaan hymy huulilla ja nauru naamassa hyvässä seurassa. Rahakkaat kilpailut siivittävät tulokset korkealle ja voittoja juhlimme yhdessä tiimiläisten kesken. Asiantuntijamme opettavat sinulle tavoitteellisuuden salat ja me tarjoamme myös edellytykset ylittää nämä tavotteet!.

Myy sinä ensin itsesi meille jo tänään! Palkkaamme hyvät tyypit kohdalle osuessa! Nopeus on valttia! Älä jää jälkeen miettimään vaan hae heti

Laita vapaamuotoinen itseäsi parhaiten kuvaava hakemuksesi yhteystiedoilla varustettuna sähköpostilla: rekrytointi@venumsales.fi, ja olemme mahdollisimman nopeasti yhteydessä haastattelun merkeissä!
WWW-osoitehttps://www.venumsales.fi
Yhteystiedotrekrytointi@venumsales.fi

mikkeli@venumsales.fi
Työpaikan osoiteSavilahdeenkatu 10 A, 50100 MIKKELI
Palkkauspalkka-ansio + bonukset + edut
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan/Heti
Työaikamuu osa-aikatyö, aamuvuoro: 8:45-16:30 tai iltavuoro
Työn kesto3 - 6 kk, Aamuvuoro
Haku päättyy31.05.2020 klo 23:59
Jätä hakemusrekrytointi@venumsales.fi
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354743

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin