Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Töitä lomautuksen ajaksi! Sähkönmyyjä

Venum Sales Oy Joensuu

Oletko lomautettuna koronaepidemian takia, taloudellista puskuria ei ole mutta eläminen on jollain maksettava? Kannattaa jatkaa lukemista!

www.venumsales.fi


Venum Sales Oy palkkaa 5 innokasta sähkönmyyjää aamuvuoroon Joensuuhun toimistolle lomautuksen ajaksi! Työtä tehdään loistavalla porukalla, Suomen trendikkäimmillä työkaluilla, siistissä toimistossa hyvien kulkuyhteyksien varrellä. Sinä saatat olla etsimämme menestyjä, mikäli olet motivoitunut tiimipelaaja, jolla on sana hallussa ja pilkettä silmäkulmassa.

Tarjoamme loistavan palkkamallin ja myyvän tuotteen lisäksi, jatkuvan koulutuksen ja ammattimaisen tuen myyntiin. Venumilla työ on hauskaa ja se hoidetaan hymy huulilla hyvässä seurassa. Rahakkaat kilpailut siivittävät tulokset korkealle ja voittoja juhlimme yhdessä tiimiläisten kesken. Asiantuntijamme auttavat sinua oppimaan tavoitteellisuutta ja me tarjoamme edellytykset ylittää kaikki tavoitteet.

Myy itsesi meille jo tänään! Palkkaamme hyvät tyypit kohdalle osuessa! Nopeus on valttia! Älä jää jälkeen vaan hae heti!

Ota meihin yhteyttä itseäsi parhaiten kuvaavan hakemuksen ja yhteystietojen kera osoitteeseen joensuu@venumsales.fi Otamme yhteyttä mahdollisimman nopeasti ja sovimme ajan haastatteluun.

TERVETULOA!
WWW-osoitehttps://www.venumsales.fi
Yhteystiedotrekrytointi@venumsales.fi
joensuu@venumsales.fi
Työpaikan osoiteTikamäentie 3, 80200 JOENSUU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa29.05.2020, Heti / sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, aamuvuoro
Työn kesto3 - 6 kk, Sopimuksen mukaan
Haku päättyy30.05.2020 klo 23:59
Jätä hakemusrekrytointi@venumsales.fi
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354496

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin