Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Töitä lomautuksen ajaksi! Sähkönmyyjä

Venum Sales Oy Vantaa

Oletko lomautettuna koronaepidemian takia, taloudellista puskuria ei ole mutta eläminen on jollain maksettava? Kannattaa jatkaa lukemista!

www.venumsales.fi


Venum Sales Oy palkkaa 5 innokasta sähkönmyyjää Tikkurilan toimistolle lomautuksen ajaksi! Työtä tehdään loistavalla porukalla, Suomen trendikkäimmillä työkaluilla, siistissä toimistossa hyvien kulkuyhteyksien varrellä. Sinä saatat olla etsimämme menestyjä, mikäli olet motivoitunut tiimipelaaja, jolla on sana hallussa ja pilkettä silmäkulmassa.

Tarjoamme loistavan palkkamallin ja myyvän tuotteen lisäksi, jatkuvan koulutuksen ja ammattimaisen tuen myyntiin. Venumilla työ on hauskaa ja se hoidetaan hymy huulilla hyvässä seurassa. Rahakkaat kilpailut siivittävät tulokset korkealle ja voittoja juhlimme yhdessä tiimiläisten kesken. Asiantuntijamme auttavat sinua oppimaan tavoitteellisuutta ja me tarjoamme edellytykset ylittää kaikki tavoitteet.

Myy itsesi meille jo tänään! Palkkaamme hyvät tyypit kohdalle osuessa! Nopeus on valttia! Älä jää jälkeen vaan hae heti!

Ota meihin yhteyttä itseäsi parhaiten kuvaavan hakemuksen ja yhteystietojen kera osoitteeseen vantaa@venumsales.fi Otamme yhteyttä mahdollisimman nopeasti ja sovimme ajan haastatteluun.

TERVETULOA!
WWW-osoitehttps://www.venumsales.fi
YhteystiedotValtteri Kujala , Puh: 0505407130
vantaa@venumsales.fi
Työpaikan osoiteTikkurilantie 48, 2 krs, 01300 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa10.06.2020, Heti / sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Työaika sovittavissa
Työn kesto1 - 3 kk, Sopimuksen mukaan
Jätä hakemusvantaa@venumsales.fi
Ilmoitus jätetty06.06.2020
Ilmoitusnumero10369031

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin