Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vitamiini agentti aamuvuoroon!

Venum Sales Oy Helsinki

Hox hox! Etsimme uusia Vitamiini agentteja, telemarkkinointiin.

Venum Sales Oy palkkaa nyt 4 kokoaikaista vitamiini agenttia aamu sekä ilta vuoroon Pasilan Toimistolle! Pääset osaksi monipuolista ja kokemusrikasta työtä sekä projekteja ja tehtävissäsi hyvin suoriuduttuasi voit edetä aina oman myyntitoimistosi esimieheksi asti.

Työtä tehdään suomen parhaimilla työkaluilla siistissä toimistossa Pasilassa, jossa sinä saatat olla etsimämme menestyjä ja seuraava Vitamiini Specialisti, mikäli olet motivoitunut tiimipelaaja, jolla on sanat hallussa ja pilkettä silmänkulmassa.

Tarjoamme mahtavan palkkamallin ja hyvin myyvän tuotteen lisäksi jatkuvan koulutuksen ja myynnillisen tuen. Venumilla työ on mukavaa se hoidetaan hymy huulilla ja nauru naamassa hyvässä seurassa. Rahakkaat kilpailut siivittävät tulokset korkealle ja voittoja juhlimme yhdessä tiimiläisten kesken. Asiantuntijamme asettavat itse omat tavoitteensa ja me tarjoamme edellytykset ylittää ne.

Myy sinä ensin itsesi meille jo tänään! Palkkaamme hyvät tyypit kohdalle osuessa! Nopeus on valttia! Älä jää jälkeen miettimään vaan hae heti!

Lisätietoja yrityksestä www.venumsales.fi
Lisätietoa tuotteista www.ecoterveys.fi


Laita vapaamuotoinen itseäsi parhaiten kuvaava hakemuksesi yhteystiedoilla varustettuna sähköpostilla: rekrytointi@venumsales.fi, ja olemme mahdollisimman nopeasti yhteydessä haastattelun merkeissä!
WWW-osoitehttp://venumsales.fi
Yhteystiedotrekrytointi@venumsales.fi
Työpaikan osoiteopastinsilta 8 D, 00520 HELSINKI
PalkkausProvisio + bonukset + edut
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti/Sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, aamuvuoro
Työn kestoyli 12 kuukautta, Aamu/Iltavuoro
Jätä hakemusrekrytointi@venumsales.fi
Ilmoitus jätetty28.03.2020
Ilmoitusnumero10313384

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

57 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin